
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους! Παρασκευή σήμερα κι όλα μοιάζουν καλύτερα. Αρκεί βέβαια να δούμε το…τέρμα που λέει κι ο Ευκλείδης! Αλλά εάν ο υπουργός Οικονομικών σου λέει τέτοια τι να τον κάνεις…τον Τιτανικό!
ΕΝΑΣ κορυφαίος αγγλος προπονητής, ο Μπιλ Σάνκλι, πάντως έλεγε: "Μερικοί λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι θέμα ζωής και θανάτου. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό". Υπό αυτές τις συνθήκες δικαιολογώ πια τον Τσακαλώτο.
ΔΙΑΒΑΣΑ χθες για το ζήτημα του ελληνικού χρέους, ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup της 15ης Ιουνίου τα όσα έγραφε η οικονομική εφημερίδα του Ντίσελντορφ, Handelsblatt, η οποία επί της ουσίας αποκαλύπτει την πρόταση του Γάλλου προέδρου Μακρόν. Η εφημερίδα επικεντρώνεται στις προσπάθειες των ευρωπαϊκών θεσμών να πείσουν το ΔΝΤ να βελτιώσει τις προβλέψεις του για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ώστε κατά συνέπεια να μειωθεί και η ανάγκη για μέτρα ελάφρυνσης του χρέους.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ χρέος δεν φθάνει το 180, αλλά μόλις το 91% του ΑΕΠ, σύμφωνα με τον Πολ Καζαριάν, Αμερικανό επενδυτή ελληνικών ομολόγων. Δηλαδή μεγάλε;
ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ εκεί στο εργαστήριο Αιματολογίας του ΠΑΓΝΗ; Διαβάζω και ξαναδιαβάζω, τόσο που ανησυχώ. Εκεί στο νοσοκομείο, στο πανεπιστήμιο δεν τους καίγεται καρφί; Προφανώς!
ΑΚΟΜΗ πανηγυρίζουν ορισμένοι που αναδείχθηκε εργολάβος στο Καστέλι! Ακόμη... Μπορεί ο διαγωνισμός για το αεροδρόμιο στο Καστέλι να παρατάθηκε 11 φορές, να το συζητάμε 13 χρόνια, αλλά κάποιοι…δικαιώθηκαν.
ΕΑΝ όλα πάνε καλά και χωρίς καμία καθυστέρηση, οι εργασίες θα ξεκινήσουν αρχές του 2018, θα ολοκληρωθούν το 2022-2023, ενώ όσον αφορά τις αρχαιολογικές εργασίες, προβλέπεται να εκτελεστούν προτού ξεκινήσει η κατασκευή. Δηλαδή πρακτικά πάμε για 2025-2026.
Ο ΡΩΣΟΣ πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να πουλήσει στην Τουρκία τα προηγμένης τεχνολογίας αντιαεροπορικά συστήματα S-400 και έχει συζητήσει το θέμα με την Άγκυρα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Tass. Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο πρόεδρος Πούτιν έκανε τη δήλωση αυτή κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους εκπροσώπους των ξένων μέσων ενημέρωσης στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.
"Συζητήσαμε το ενδεχόμενο της πώλησης των συστημάτων S-400. Είμαστε έτοιμοι γι αυτό", δήλωσε. Καταλάβαμε πολλά.
ΝΤΟΜΑΤΕΣ και πιπεριές αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 2.940 κιλών δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά από επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη. Είπαμε δεν είναι δικά μας ε;
O.. Επικρητικός

