Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο κρητικής καταγωγής 61 χρόνος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρονη κόρη του Στέλλα. Το έγκλημα έγινε στην Αγία Βαρβάρα Αττικής μέσα στο σπίτι της οικογένειας, ενώ η μητέρα απουσίαζε στο νοσοκομείο για μία επέμβαση.Χθες ο κατηγορούμενος παρέμεινε στο γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας για μικρό χρονικό διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες εμμένει στον ισχυρισμό του περί ψυχολογικών προβλημάτων.

Αμέσως μετά οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, ο οποίος και με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας έδειξαν στον πατροκτόνο τον δρόμο για τις φυλακές.Χθες η σύζυγός του και μητέρα της Στέλλας δήλωσε, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος της, Σπύρος Δημητρίου, δήλωσε ότι η μητέρα αισθάνεται πλέον οργή για τον παιδοκτόνο.Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο τόνισε: «Τόση μεθοδικότητα χωρίς να είναι σχεδιασμένο, τι να πω, μπράβο».Επιπλέον ο δικηγόρος ανέφερε πως στο απολογητικό του υπόμνημα ο δράστης επικαλείται ένα περαστικό που επιβάρυνε την ψυχολογική του κατάσταση. Αφήνει, δε, να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι ο ίδιος έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση κατά την παιδική του ηλικία και πως ποτέ δεν το είχε εκμυστηρευτεί μέχρι σήμερα σε κάποιον. Μάλιστα, ζητά να εξεταστεί από ψυχίατρο.