
Να σπάσει το αήττητο του Απόλλωνα και να δείξει ότι άξιζε καλύτερης τύχης στο πρωτάθλημα θέλει ο ΟΦΗ στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο που ανοίγει σήμερα στις 5μ.μ την αυλαία στην 28η αγωνιστική της Β` Εθνικής.
Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής ανεξάρτητα ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 4η θέση και στην κρητική ομάδα περιμένουν το σημερινό ματς για να δώσουν απαντήσεις πρώτα στον εαυτό τους και στην συνέχεια στους υπόλοιπους για την φετινή μέτρια αγωνιστική τους παρουσία.
Παράλληλα στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στο σερί που έχει ξεκινήσει εδώ και έξι αγωνιστικές με τον ΟΦΗ να έχει μόνο νίκες και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες σε πολύ καλό κλίμα με προπόνηση που έγινε το πρωί στο Γεντί Κουλέ. Μετά το τέλος της ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι η οποία απαρτίζεται από 19 παίκτες που είναι οι: Στρέζος, Δαύκος, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Οστοιτς, Παντίδος, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Μπόατεγκ, Μιλοσάβλιεφ, Ογκμποε, Βουό, Βρεττός, Πάγκαλος, Μάνος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Φαζός και οι Αντουκόρ, Χίσι, Μπουρσέλης, Ράντι, Μανιαδής, Κοντογιάννης. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα δεν αναμένονται αλλαγές εκτός κι αν μείνει εκτός ο Μιλοσλάβλιεφ οπότε την θέση του θα πάρει ο Μάνος. Το πιο πιθανό σχήμα θα αποτελείται από τους Στρέζο, Κιάσσο, Βαλλιάνο, Κώτσιο, Παντίδο, Νάστο, Μπόατενγκ, Χαντί, Μάνο(Μιλοσάβλιεφ), Βουό, Πάγκαλο.
Πλήρης ο Απόλλων
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έφτασε στο Ηράκλειο η αποστολή του Απόλλωνα. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το αήττητο και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκα. Ο τεχνικός των κυανόλευκων Άκης Μάντζιος έχει πάρει μαζί του στο Ηράκλειο 19 παίκτες αφήνοντας εκτός για αγωνιστικούς λόγους τους Ταΐρη, Χιντζίδη, Μπαρμπόσα, Κρητικό, Κάσσο. Οι δύο τελευταίοι αν και έχουν επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα, κρίθηκαν ανέτοιμοι. Η αποστολή αποτελείται από τους: Γεωργακόπουλο, Χιώτη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Ντάσιο, Βαλεριάνο, Μπαρτολίνι, Ρομάνο, Τζάνη, Τσιάρα, Κονέ, Καλλέργη, Ομπόντο, Διαμαντόπουλο, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Περογαμβράκη και Πετρόπουλο.
* Το κύπελλο του πρωταθλητή θα απονεμηθεί στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα. Οι Γυναίκες του ΟΦΗ πανηγύρισαν πριν από λίγες μέρες τον δεύτερο σερί τίτλο τους που τις φέρνει στην Α` Εθνική.
*Πριν από το παιχνίδι ο ΟΦΗ θα τιμήσει του Κρητικούς παραολυμπιονίκες Μανώλη Στεφανουδάκη, Γιώργο Καπελλάκη, Αργυρώ Μηλάκη και Αδαμαντία Χαλκιαδάκη
* Τα 28 του χρόνια έκλεισε χθες ο Ανέστης Νάστος και η ΠΑΕ του πρόσφερε δώρο μια τούρτα όπως κάνει κάθε φορά σε αυτές τις περιπτώσεις. Στην σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook ανέβηκε και ένα βίντεο από τα αποδυτήρια, με τους παίκτες του ΟΦΗ να τραγουδούν και να εύχονται στο Νάστο, με τον τελευταίο να εύχεται σε όλους υγεία.
Και αυτή η εικόνα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ έρχεται να επιβεβαιώσει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας αυτήν την εποχή, λίγο πριν τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται με Απόλλωνα, Λαμία και Αρη.
«Χρόνια πολλά Ανέστη Νάστο! Είσαι λιοντάρι. ΟΦΗ, ομάδα, οικογένεια» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 η οποία ευχαριστεί για μια ακόμη φορά το Ζαχαροπλαστείο «Πλατάκης» στις Πατέλες, το οποίο και προσφέρει μια τούρτα κάθε φορά που παίκτης του ΟΦΗ έχει γενέθλια.

