Αισιοδοξία αλλά και επαγρύπνηση στον Εργοτέλη μετά το σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι επί του Αγ. Ιερόθεου. Οι κιτρινόμαυροι ξεπέρασαν με επιτυχία το πιο δύσκολο ίσως εμπόδιο που είχαν μπροστά τους ως το τέλος του πρωταθλήματος, όμως ξέρουν πολύ καλά ότι τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα και ότι για να έρθει ο στόχος η ομάδα πρέπει να μείνει προσηλωμένη σε αυτόν.

Το κλίμα που επικρατεί στον Εργοτέλη, αντικατοπτρίζεται στα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου μετά τον αγώνα στο Περιστέρι με τον τεχνικό του Εργοτέλη που έχει τεράστια εμπειρία να δηλώνει: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα 4 στροφές και εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να αποφύγουμε τις λακκούβες».

Ο προπονητής του Εργοτέλη, ξέρει ότι το πρωτάθλημα αυτό είναι δύσκολο και κρύβει παγίδες και προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να προφυλάξει τους παίκτες του από φαινόμενα αλαζονικής διάθεσης. Στόχος του Εργοτέλη, αφού πέρασε τον πιο δύσκολο σκόπελο είναι να συνεχίσει με νίκες και να περιμένει την στιγμή της προσπέρασης που μπορεί να γίνει εφόσον όλα πάνε καλά είτε την αγωνιστική που έρχεται είτε την επόμενη που ο Ιωνικός θα έχει το ρεπό του.

Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν σε εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει Πανθηραϊκού τον οποίο αντιμετωπίζουν στο Παγκρήτιο και θα πάνε σε αυτό το ματς με μοναδική επιδίωξη την κατάκτηση της νίκης.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από σήμερα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.