Την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος έδωσαν οι Παίδες της ΕΠΣΗΤην υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος έδωσαν οι Παίδες της ΕΠΣΗ

Ποιος είπε ότι οι απώλειες των τροπαίων απογοητεύουν τις Μικτές ομάδες του Ηρακλείου; Τουναντίον πεισμώνουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους καθοδηγητές τους προκειμένου να επανέλθουν

δριμύτεροι στους τελικούς και αυτή τη φορά να σηκώσουν και τις κούπες.

Το απόλυτα δικαιολογημένο συναίσθημα της πίκρας και της απογοήτευσης κράτησε λίγα λεπτά στις τάξεις των ηρακλειώτικων συγκροτημάτων. Μια ήττα σε όλη τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής ήταν αρκετή για να στερήσει το τρόπαιο, ωστόσο η αναγνώριση της αξίας τους είναι δεδομένη και το μέλλον, όσο κι αν ακούγεται κλισέ, τους ανήκει πραγματικά.

«Κάναμε μια πολύ καλή πορεία και αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο στον τελικό. Ίσως αδικηθήκαμε σε κάποιες φάσεις αλλά αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα και με στόχο σε ενάμιση χρόνο να βρεθούμε ξανά στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο», τόνισε ο Μιχάλης Τσαμπουράκης από την ομάδα Παίδων που ηττήθηκε με 1-0 από την Μακεδονία. Ο τεχνικός των μικρών του Ηρακλείου Γιάννης Μπασκάκης υποσχέθηκε ότι η σκληρή δουλειά θα αποδώσει ακόμα μεγαλύτερους καρπούς στο μέλλον για το τοπικό ποδόσφαιρο:

«Αυτά τα παιδιά μας πρόσφεραν φέτος πολλές χαρές και θα μας δώσουν ακόμα περισσότερες στο μέλλον. Οι ομάδες τους πρέπει να συνεχίσουν να τα στηρίζουν κι εκείνα με σκληρή δουλειά και λίγη τύχη θα φθάσουν ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται».

Παρόμοια συναισθήματα και στους Νέους της ΕΠΣΗ που κατά γενική ομολογία αδίκησαν τους εαυτούς τους, δεχόμενοι τρία γκολ από τις Σέρρες μέσα σε διάστημα 7 λεπτών.

«Κάναμε ενωμένοι το ταξίδι με στόχο το Κύπελλο που ήταν και ο στόχος από την αρχή της σεζόν. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τις Σέρρες αλλά όχι το ίδιο αποτελεσματικοί», δήλωσε

ο Κώστας Καλαϊτζάκης για να συμπληρώσει ο Βασίλης Σηφάκης :

«Ζήσαμε μια ωραία εμπειρία και είμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα μας. Είχαμε στόχο την κορυφή και παλέψαμε σκληρά για να την κατακτήσουμε. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα μας δοθούν

κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες».

Δικαιωμένος τέλος για όλη τη φετινή διαδρομή παρά την πικρή κατάληξη, δηλώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ Βαγγέλης Παπαγγελής:

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν. Τους ευχαριστώ προσωπικά κι εκ μέρους όλης της επιτροπής. Με μία ήττα όλη την χρονιά χάσαμε τα τρόπαια όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα πτοηθούμε και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και με περισσότερι όρεξη. Το μέλλον είναι μπροστά μας”

τόνισε ο κ. Παπαγγελής που ευχαρίστησε και τον κόσμο που ταξίδεψε στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στις Μικτές.