Η ομάδα του ΠΣΑΠ όπως παρατάχθηκε χθες στη Νεάπολη για τον ΓιωργάκηΗ ομάδα του ΠΣΑΠ όπως παρατάχθηκε χθες στη Νεάπολη για τον Γιωργάκη

Με τον κόσμο να ανταποκρίνεται πλήρως στο κάλεσμα για την ενίσχυση του τετράχρονου Γιώργου, πραγματοποιήθηκε χθες στη Νεάπολη

ο φιλανθρωπικός αγώνας αγάπης –αλληλεγγύης ανάμεσα στην αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ και τη μικτή ομάδα της Α.Ε. Νεάπολης και του Α.Ο. Βραχασίου.

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νιόπλιας, Κυργιάκος, Φραντζέσκος, Κιάσσος κ.α. ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους οικοδεσπότες-ποδοσφαιριστές, δίνοντας ελπίδα στην οικογένεια του μικρού από το Βραχάσι που δίνει τεράστιο αγώνα για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.

“Είναι χρέος μας να βοηθάμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που έδωσαν το “παρών” κι ευχόμαστε όλα να πάνε καλά για τον μικρό Γιώργο” δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος θα βρεθεί σήμερα στο Ηράκλειο για τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει η ΕΠΣΗ για τη διοργάνωση του φιλικού της Ιντερ του 2010 με την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 Εθνική μας ομάδα.