Το 1ο Λύκειο Ιεράπετρας κατέκτησε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κοριτσιών Κρήτης αφού στον χθεσινό τελικό νίκησε 2-0 το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου στο γήπεδο του ΕΓΟΗ. Ετσι συνεχίζει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στο μεταξύ το 11ο Λύκειο Ηρακλείου ξεκίνησε με ήττα τους αγώνες του στο πανελλήνιο βόλει αγοριών. Στην ΑΘήνα έχασε με 2-0 (τα σετ 25-12, 25-22) από το λυκειο της Κω και αύριο παίζει με την Μυτιλήνη.

Τένις γυμνασίων

Σαράντα μαθητές-τριες γυμνασίων νομού Ηρακλείου πήραν μέρος στο σχολικό πρωτάθλημα τένις που έγινε στις εγκαταστάσεις του “Ηράκλειο” ΟΑΑ από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Β΄θμιας εκπαίδευσης και την Ζ’ Ενωση τένις Κρήτης.

Η Ζ’ Ενωση θα ήθελε να ευχαριστήσει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής για την συνεργασία και το “Ηράκλειο ΟΑΑ” για τη φιλοξενία των αγώνων.

Επίσης, συγχαίρει τον υπεύθυνο αγώνων και τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νίκο Τζωρμπατζάκη, τον επιδιαιτητή κ. Σταύρο Νικηφοράκη και τους επιβλέποντες γηπέδων καθηγητές φυσικής αγωγής κ.κ. Ζαχαρενια Συλιγάρδου, Βασίλη Πλεσίτη, Φώτη Ταμιωλάκη, Γιώργο Περάκη και Μανώλη Φανουράκη, αναφέρει ανακοίνωση της Ενωσης Τένις Κρήτης.