Τα κορίτσια του Εργοτέλη πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην β’ εθνικήΤα κορίτσια του Εργοτέλη πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην β’ εθνική

Με μία ακόμα νίκη μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα επισφραγίστηκε η άνοδος της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη στη Β’΄ Εθνική.

Οι “κιτρινόμαυρες” μετά από ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα στο Μαρτινέγκο, νίκησαν την Ιεράπετρα με 4-0, κατακτώντας και τυπικά τον τίτλο στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η Γιάννα Δούκα παρέταξε αρκετά νεαρά κορίτσια στη βασική ενδεκάδα δίνοντας έτσι χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.   

Για την ιστορία, τα γκολ σημείωσαν οι Δρακογιαννάκη (2’), Ξυλούρη (12’), Καραπιδάκη (30’),Χαριτάκη (62’).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Φραγκιαδάκη, Τσώνη, Μαρκάκη, Καραπιδάκη, Φουκάκη, Αλτάνη, Βασιλάκη (83’ Βαξεβάνη), Ξυλούρη (63’ Δολαψάκη), Ψυχαράκη, Χαριτάκη (70’ Κάραλη), Δρακογιαννάκη.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα βρήκε τα κορίτσια ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους, να σηκώνουν την κούπα και να υπόσχονται νέες διακρίσεις. Φίλοι της ομάδας, γονείς και σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣ Εργοτέλης φρόντισαν να είναι εκεί για να τους χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα. 

Η βραδιά περιελάμβανε φυσικά και βραβεύσεις. Τ

ιμητική πλακέτα δόθηκε στον Μιχάλη Σκεπάρνη για την στήριξη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου όπως επίσης και στους Βαγγέλη Κουτσάκη, Στέλιο Βελεγράκη που έχουν συνδέσει προπονητικά το όνομά τους με τις μεγάλες στιγμές του τμήματος.

Τιμήθηκαν ακόμα η Ειρήνη Δρακωνάκη για την συμμετοχή της στην Εθνική κορασίδων και η Ιωάννα Παχάκη ως πρώτη σκόρερ της ομάδας. 

Στη φιέστα είχε προσκληθεί και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κορασίδων Αντώνης Πριόνας ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Την πλακέτα προς τιμήν του την παρέλαβε ο Μιχάλης Ξημεράκης, συνεργάτης του στην Εθνική Κορασίδων και προπονητής τερματοφυλάκων του Εργοτέλη.