Ο περιφερειάρχης, βουλευτές και δήμαρχοι έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση.Ο περιφερειάρχης, βουλευτές και δήμαρχοι έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση.

«Καρφίτσα» δεν έπεφτε στον φετινό ετήσιο χορό της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Κρήτης που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όπως είχε ανακοινωθεί τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Παιδιών με νεοπλασία «Ηλιαχτίδα».

Μία πρωτοβουλία που η κοινωνία του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης επιβράβευσε με τον πιο συγκινητικό τρόπο, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ένωσης.

Τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την έμπρακτη στήριξη του κόσμου και ευχήθηκαν καλή αντάμωση για του χρόνου, με υγεία πάνω απ’ όλα.

Όπως υπογράμμισαν «όσο η οικονομική κρίση ωθεί σε σύγκρουση κοινωνικές ομάδες, ενισχυόμενη έμμεσα πολλές φορές από εταίρους και ημετέρους, άλλο τόσο εμείς οφείλουμε να αντιστεκόμαστε σθεναρά, διατηρώντας την κοινωνική συνοχή και συνύπαρξη, προωθώντας γνωρίσματα όπως η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια, η φιλανθρωπία, ο αλτρουισμός».

Στη διάρκεια της βραδιάς η διοίκηση της Ένωσης τίμησε αξιωματικούς που αποστρατεύτηκαν, ανάμεσά τους οι Νίκος Χριστοφάκης και Μιχάλης Βισκαδούρος, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό και εξέφρασαν συγκινημένοι τις ευχαριστίες τους, ενώ βραβεύτηκαν και παιδιά αστυνομικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Ανάμεσα σε αυτά και η κόρη του επιτελάρχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη.

Πέραν από τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα η βραδιά στις «Αναδρομές» κύλησε μέχρι πρωίας με πολύ κέφι και χορό με τα τραγούδια του Νίκου Μακρόπουλου και άλλων καλλιτεχνών.