Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο (το 3ο τους) στο Ντουμπάι για τον Μανώλη Στεφανουδάκη στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας στο πλαίσιο του Sharjah 7th International Open Athletics Meeting. Ο Μανώλης Στεφανουδάκης αγωνίστηκε στη σφαίρα και με βολή στα 8,13 μέτρα πήρε την πρώτη θέση και συνολικά το 3ο του χρυσό μετάλλιο.

Ο Μεσαρίτης αθλητής ΑμΕΑ, έχει ήδη κερδίσει τρία χρυσά μετάλλια, δύο στο  9th Fazza Para-Athletics Championships  και ένα στο Sharjah, ενώ αναμένεται και το αγώνισμα του ακοντισμού στην ίδια διοργάνωση με το οποίο θα κλείσει η φετινή συμμετοχή του στις μεγάλες διοργανώσεις του Ντουμπάι.

«Η Περιφέρεια Κρήτης συγχαίρει θερμά τον συμπατριώτη μας Παραολυμπιονίκη Μανόλη Στεφανουδάκη για τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στον ακοντισμό και στη σφαιροβολία.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον Μανόλη για την μεγάλη του προσφορά στην Κρήτη, στη χώρα μας γενικότερα και που συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και νέες διακρίσεις στον αθλητισμό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης. Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.