
Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι, πριν μπει στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Α1 δίνει την Κυριακή (4μμ) το βόλει του ΟΦΗ, που υποδέχεται το Μαρκόπουλο στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
Μετά από αυτό το παιχνίδι, ο ΟΦΗ, που έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα μπαράζ, δίνει ένα ακόμη με την Παλλήνη, εκτός έδρας και μετά προετοιμάζεται φουλ για τα μπαράζ που θα γίνουν 21-23 Απριλίου και 28-30 Απριλίου!
“Θα θέλαμε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας για την κανονική περίοδο, να έχουμε τον κόσμο του ΟΦΗ στο πλευρό μας, καθώς θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας και θα είναι σημαντική ηθική επιβράβευση για τα παιδιά, πριν μπουν στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1. Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας δουν την Κυριακή και να χαρούν μαζί μας. Ο πρώτος στόχος, δηλαδή η συμμετοχή στη νέα κατηγορία την Preleague, που θα είναι η κατηγορία που δημιουργείται κάτω από την Α1, επιτεύχθηκε για μας.
Τώρα θα παλέψουμε για το δεύτερο μεγάλο στόχο, που είναι η άνοδος στην Α1 και εύχομαι να τον πετύχουμε και αυτόν» τονίζει στο ofierasitechnis.gr o προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ζλατιλίδης. Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Καραπουλάκης-Βογιατζής (σημ. Καλεμάκη).
Για την ίδια διοργάνωση (Α2 ανδρών) ο ΣΦΠΧ υποδέχεται την Κυριακή τον Μίλωνα (4 μ.μ.) με διαιτητές τους κ.κ. Αγγελίδη-Γιαννόπουλο (σημ. Μπρέλλας). Η Μεσσαρά για την Α2 γυναικών υποδέχεται τους Ίωνες αύριο στις 4 μ.μ. και θέλει τη νίκη για να ελπίζει στη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Διαιτητές οι κ.κ. Κανακάκης-Πετακάκης (σημ. Κουνδουράκη).
Σε τοπικό επίπεδο η ΓΕΗ δίνει δύο τελικούς σε παίδες και άνδρες. Αύριο Σάββατο στην Αλικαρνασσό παίζει με τον Ηρόδοτο στον 2ο τελικό παίδων. Αν κερδίσει, θα πάρει τον τίτλο. Διαιτητές κ.κ. Καραπουλάκης-Σπιθάκη (σημ. Βαβαδάκη).
Τώρα Κυριακή σειρά έχουν οι άνδρες. Η ΓΕΗ στην Αλικαρνασσό στις 4.30 μ.μ. αντιμετωπίζει τον Ηρόδοτο και με νίκη παίρνει τον τίτλο και μετά κοιτάζει τα μπαράζ ανόδου στην Α2. Διαιτητές οι κ.κ. Στεφανάκης-Βλαχάκης Β. (σημ. Καραλή).
Τα υπόλοιπα παιχνίδια:
Σάββατο (25/3)
ΟΠΕΡ-ΟΦΗ (Π), 4 μ.μ., Κανακάκης-Μαρινάτος.
Κυριακή 26/3
Γυναικών
Άθλεση-Άνεμος, Λίντο, 12 μ. Βογιατζής-Καραπουλάκης (σημ. Καλεμάκη)
ΓΕΗ-Γιούχτας, Λίντο, 2 μ.μ., Βλαχάκης-Στεφανάκης (σημ. Σκουτέλη).
Κύδων-ΣΦΠΧ, 1 μ.μ., Κανδηλιεράκης-Ντουπαρατζής (σημ. Ασλάν).
Αρκάδι-Σούδα, 2 μ.μ., Βασιλόπουλος-Ροδίνου (σημ. Μπαλτζάκη).
Χερσόνησος-Ακρωτήρι, 12 μ. Σπιθάκη-Κληματσίδα (σημ. Βαβαδάκη).
Παγκορασίδες
Αρκάδι-Αετός 1, 12 μ. Θεοδωράκης-Μαρινάτος.
Κύδων 2-Ακρωτήρι, 11 π.μ., Ντουπαρατζή-Σηφάκη.
Ν. ΟΠΕΡ-Παγχανιακός, 10 π.μ., Μαρινάτος-Θεοδωράκης.
Χερσόνησος-ΟΦΗ, 10 π.μ., Αλικαρνασσός, Σπιθάκη-Βαβαδάκη.
Φιλαθλητικός-ΓΕΗ 2, 10 π.μ. Σκουτέλη-Καραλή.

