
Επίσης, πριν την έναρξη του τελικού στις 4μ.μ. τα παιδιά των Ακαδημιών του Ηροδότου και του Ζαρού θα αγωνιστούν μεταξύ τους.
Σήμερα εξάλλου στις 8.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το επίσημο δείπνο της ΕΠΣΗ με προσκεκλημένους τους φιναλίστ του 46ου τελικού Κυπέλλου.
Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο «Sentouki» (Σοφοκλή Βενιζέλου 11, παραλιακή λεωφόρος Ηρακλείου), όπου η διοίκηση της ΕΠΣΗ θα δεξιωθεί τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις διοικήσεις Ηροδότου και Ζαρού, ενώ θα παραστούν η Επιτροπή Διαιτησίας, οι διαιτητές του τελικού, οι χορηγοί του τελικού και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Επίσης στο περιθώριο του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα τιμηθούν πρόσωπα για την προσφορά τους στους φιναλίστ του τελικού αλλά και πρόσωπα με προσφορά γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣΗ αποφάσισε να τιμήσει τον Χρήστο Κεφαλούκο από τον Ηρόδοτο και τον Γιώργο Αλεξάκη από το Ζαρό, όπως επίσης και τους Άγγελο Κασσωτάκη, Νίκο Πασπαράκη (Κουρμπανάς), Μιχάλη Γαρεφαλάκη και τον MVP του τελικού. Επίσης ο Ηρόδοτος θα τιμήσει τους Γιώργο Γιαουρτά και Γιώργο Τάταρη.
Με νέα εμφάνιση ο Ηρόδοτος
Με νέα εμφάνιση θα παρουσιαστεί στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο Ηρόδοτος, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να έχει ως επίσημο χορηγό το Διαγνωστικό Κέντρο Κνωσός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου: «Ο Ηρόδοτος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Διαγνωστικό Κέντρο Κνωσσός και ειδικότερα τον διεθυντή του κέντρου, κ. Γιώργο Παπαμαστοράκη αλλά και την κ. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη για όλη τη βοήθεια, τη συνεισφορά αλλά και τη χορηγία τους προς τον Σύλλογό μας. Θα είμαστε δίπλα τόσο εμείς όσο και ο κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού στο νέο Σύγχρονο Κέντρο Ιατρικών Υπηρεσιών που θα λειτουργήσει σύντομα στην περιοχή μας. Θέλουμε ολόθερμα να τους ευχηθούμε να έχουν μόνο επιτυχίες!»

