Στιγμιότυπο από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΣΚΑ Ηράκλειο στο πανελλλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο, κόντρα στον Άτλαντα Αθηνών. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των θεατών Στιγμιότυπο από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΣΚΑ Ηράκλειο στο πανελλλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο, κόντρα στον Άτλαντα Αθηνών. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των θεατών

Τα αποκαλυπτήρια της νεοσύστατης ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΣΚΑ Ηρακλείου έγιναν χθες στα “Δύο Αοράκια” κατά τη 2η αγωνιστική του 20ού πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ηρακλείου κόντρα στον έμπειρο Ατλαντα προσπά- θησε πολύ, αλλά έχασε με 67-31. Το σκορ μόνο στο τυπικό μέρος μετράει.

Στα υπόλοιπα η ομάδα της πόλης μας πήρε αρκετά μπράβο. Τόσο για την προσπάθεια όσο και για την όρεξη που δείχνουν τα μέλη της να την διατηρήσουν και να φτιάξουν ένα αξιόλογο σύνολο. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Ηρακλειώτες που πήγαν χθες στο κλειστό (ήταν αρκετοί αυτοί) και χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές.

Διαιτητές: Αρτεμάκη, Πελικά.

Τα 10λεπτα: 8-15, 14-34, 25-49, 31-67.

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μ. Χατζηδάκης) Χουρδάκης, Κοκκινάκης, Ψαράκης 4, Μαράκης, Χατζηδάκης 20, Σλεβτσοβ 2, Σταματάκης 2, Χριστόφορος 1, Στυλιανακάκης 2.

ΑΤΛΑΣ (Σ. Ζωτός): Νικιντουμάνα 5, Ντομγκιόνι, Κότσαρης 16, Χαλδαίος 4, Βάσσης 20, Ζαφειρόπουλος 3, Χριστοδούλου 17, Σπάθης 2, Κωνσταντινόπουλος.