Ο Λέσι, που μαρκάρεται  από τον Τραβαγιάκη, λύτρωσε χθες τη ΜινωικήΟ Λέσι, που μαρκάρεται από τον Τραβαγιάκη, λύτρωσε χθες τη Μινωική

Χωρίς να ιδρώσει…ο Ηρόδοτος πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Οι πρωτοπόροι πήραν χωρίς αγώνα τη νίκη από το ματς με το Ρούβα και διατήρησαν τη διαφορά των 13 βαθμών από τους διώκτες τους.

Ο Γιούχτας επανήλθε στιις επιτυχίες (2-0 τον ΟΦΑ) και σε συνδυασμό με την ήττα του Αλμυρού (2-0 από τον Ζαρό) βρέθηκε ξανά μόνος στη δεύτερη θέση.



ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΟΦΑ 2-0

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Γιούχτας κερδίζοντας με 2-0 τον ΟΦΑ.

Η ομάδα των Αρχανών μπήκε δυνατά και έχασε ευκαιρίες με τους Καστελλιανάκη και Φουκαράκη. Στο 35ʼ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Φουκαράκη (1-0). Το τελικό 2-0 έγινε στο στο 82ʼ με πλασέ του Καστελιαννάκη (2-0).

Ο ΟΦΑ βρέθηκε κοντά στο γκολ με τους Δαγκωνάκη, Σφακιανάκη.

Ο διαιτητής κ. Σφακιανάκης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σταυρακάκη από την ομάδα του Αρκαλοχωρίου.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χωματάς, Κασσωτάκης, Νικηφόρος (75ʼ Μανουσάκης), Σεληνιωτάκης, Ρωμανάκης, Φουκαράκης, Παχάκης, Καστελλιανάκης, Χαρμπής (70ʼ Νοκάι), Χριστάκης (70ʼ Μπέρκης), Μαρκάκης.

ΟΦΑ: Αλνασάν, Λουλάκης, Σταυρακάκης, Αλεξάκης, Μερκούρ ι(88ʼ Τζιράκης), Τερζίδης, Δαγκωνάκης, Λέλεκας (60ʼ Μαζιτζής), Παπουτσάκης (88ʼ Κορναράκης), Κεκυλιάδης, Σφακιανάκης.



ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΜΟΙΡΕΣ 1-0

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Χερσόνησος επί των Μοιρών με 1-0 και νιώθει πλέον σιγουριά για άνετη παραμονή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Περβολαράκη, Έλι, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Χαρατσή, Ανωγειανάκη, Κιόρι και Προβιδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τους Ασπετάκη, Καπετανάκη, Σκιούτι. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης το πέτυχε στο 82ʼο Καπετανάκης με εκτέλεση πέναλτι (1-0).

Οι Μοίρες στο τέλος είχαν ένα δοκάρι με τον Ιερωνυμάκη. Στο 89ʼ ο διαιτητής κ. Βισκαδούρος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα Χριστοδουλάκης από τους φιλοξενούμενους.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Έντρι, Κριτσωτάκης (18ʼ′ λ.τ. Σκιούτι), Χατζηνικολάκης, Μουντράκης Χαλκιαδάκης, Περβολαράκης, Ανωγειανάκης, Τσάλος (70ʼ′ Μαραβελάκης), Ασπετάκης (79ʼ′ Κασσάκης), Καπετανάκης, Έλι.

ΜΟΙΡΕΣ: Χριστοδουλάκης, Ιερωνυμάκης Κ., Κουτσάκης (77ʼ′ Ξεκαρδάκης), Συνοδινός, Κιόρι (68ʼ′ Χριστοδούλου), Παπαδιός, Μασέλης, Χαρατσής, Προβυδάκης (85ʼ′ Ιερωνυμάκης Ν.), Ξημεράκης, Ανωγειανάκης.



ΖΑΡΟΣ-ΜΟΙΡΕΣ 2-0

Με δύο γκολ από τα… αποδυτήρια ο Ζαρός νίκησε με 2-0 τον Αλμυρό! Η ομάδα του Γαζίου ηττήθηκε μετά από δέκα σερί επιτυχημένα αποτελέσματα!

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 5΄άνοιξαν το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κλαπάκη, ο Νταβιγλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 10΄νέα εκτέλεση φάουλ από τον Κλαπάκη, ο Μαργαρίτης στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Φραγκιαδουλάκης από κοντά “έκλεισε” το σκορ.

Ο Αλμυρός έχασε ευκαιρίες με τους Στρατήγη Α., Ξημεράκη και Ντελία.

Στο 84΄Ο Κλαπάκης έχασε πέναλτι. Διαιτητής ήταν ο κ. Κουράκης.

ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Πολυμερίδης Γ., Νταβιγλάκης Γ., Χελά, Μπεζάνι, Πολυμερίδης Χ.(80ʼ Αλμπαντάκης), Φραγκιαδουλάκης, Λιοδάκης, Γενιτσαρίδης, Αντωνάκης, Κλαπάκης(87ʼ Γιαννουλάκης).

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μαργαρίτης, Απλαδάς Τ., Ντελία, Ξημεράκης, Ρετζέπ, Ντάνιελ, Στρατήγης Π., Βελιβασάκης(78ʼ Καλομοίρης), Στρατήγης Α., Ανδρεαδάκης, Απλαδάς.



ΑΟΤ-ΠΑΟΚ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον ΠΑΟΚ, καθώς το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Μαυραντωνάκη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν γρήγορα γκολ, καθώς στο 5΄ο Μπερουασβίλι με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Πολυχρονάκης είχε δοκάρι και στο 55΄ο Μεταξάκης ισοφάρισε σε 1-1.

ΑΟΤ: Κωσταντουλακης, Ντόκο, Μαρακομιχελάκης (80ʼ Κουρουθιανάκης), Τριάντης, Χριστουδουλάκης Γ., Πολυχρονάκης (80ʼ Ναβροζίδης), Κουρουθιανάκης, Φλορένς, Μπερουασβίλι (75ʼ Νικηταράς), Αναγνωστάκης, Κοροένε.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Μακρυμανωλάκης, Χαλκιαδάκης, Γωνιανάκης (60ʼ Κοτζαδάκης), Διγενής, Πρικάκης, Καρπούζης, Βερερουδάκης (60ʼ Μεταξάκης), Σέχου (90ʼ Μπερντελίμα), Φουκαράκης.



ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΠΑΝΟΜ 4-1

Σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανθεστίων και κέρδισε άνετα τον ΠΑΝΟΜ με σκορ 4-1.

Στο 15ʼ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Δρακούλη (απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης).

Στο 35ʼ έγινε το 1-0 με τον Φραγκιαδάκη, ενώ στο 50ʼ ο Τρουλάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ΠΑΝΟΜ ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 60ʼ με τον Τζανάκη (2-1), όμως ο Ανθεστίωνας δεν του άφησε περιθώρια. Στο 70ʼ ο Δρακούλης “έγραψε” το 3-1 και στο 89ʼ ο Στρατάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γαρεφαλάκης Μ. του Κ.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Μακρογιαννάκης (70ʼ′ Αναγνωστόπουλος), Τσομπανάκης, Κλάδος, Καλιακάκης, Φραγκιαδάκης (75ʼ′ Κελαράκης), Στρατάκης, Κεφάκης (55ʼ′ Τρουλάκης), Σταυρακάκης, Δρακούλης, Μεμοτσέλα.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Πεδιώτης, Τζιράκης, Μαυρίδης, Κόστα (88ʼ′ Ρεμπελάκης), Κοκκινάκης, Φερζάι (46ʼ′ Διαμαντάκης), Δαριβιανάκης, Τζανάκης, Συσκάκης, Μπελιβανάκης (55ʼ′ Νικόλι).



ΜΙΝΩΪΚΗ-ΡΩΜΑΝΟΣ 1-0

Νίκη γοήτρου πέτυχε η Μινωική επί του Ρωμανού με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μινωική πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 60΄με πλασέ του Λέσι (1-0).

Η ομάδα της Ελιάς πρΟσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά οι Ξυλούρης, Οικονομάκης δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής ήταν ο κ. Παπαδάκης Φ.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Παπουτσιδάκης, Καραμανίδης, Γεωργατζιάς, Αποστολάκης, Τσακάνι, Ρουμελιώτης, Καστελλιανάκης (82ʼ′ Χατζηδημητρίου), Κλίνης (75ʼ′ Μπατούνας), Λέσι, Τσαΐνης (85ʼ′ Καμαράτος).

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιακουμής, Καραντινάκης, Χουρδάκης, Κάββαλος, Γαμπιεράκης, Τραβαγιάκης (70ʼ′ Κάτελας), Ρουμπάκης Μ. (85ʼ′ Στεφανάκης), Φιράνι, Ξυλούρης, Ρουμπάκης Κ., Χαλκιαδάκης Γ. (50ʼ′ Οικονομάκης).



ΔΟΞΑ Γ.-ΓΟΡΤΥΣ 2-0

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Δόξα Γ. μετά από τη νίκη της 2-0 επί της Γόρτυνας.

Στο 8ʼ ο Ποτηράκης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 38ʼ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καουκάκη, ενώ στο 90ʼ ο Σουλτάτος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Γόρτυνα εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του κ. Φερετζάκη.

ΔΟΞΑ Γ.: Χατζηδάκης Β., Χαλκιαδάκης, Χατζηδάκης Ε., Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης, Θαμνόπουλος (85ʼ Σπάρος), Μπιμπάκης Κ. (75ʼ Λαμπότι), Μόντι, Ποτηράκης, Σουλτάτος (90ʼ Ζαχαριουδάκης), Μπιμπάκης Β.

ΓΟΡΤΥΣ: Χαραλαμπάκης, Χουδειτσανάκης, Ξαγοραράκης, Σταυρακάκης, Νικολακάκης, Κορδονούρης, Κοκολάκης, Μπέης, Μίγκελ (65ʼ Αραβιστάνης), Μιούλης (64ʼ Μηναδάκης), Καουκάκης.



ΕΓΟΗ-ΦΑΙΣΤΟΣ 4-2

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΕΓΟΗ, μετά τη νίκη του επί της Φαιστού με 4-2.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ νωρίς μόλις στο 4ʼ. Ο Σταυρακάκης με πλασέ έκανε το 1-0. Η ομάδα των Βόρρων ισοφάρισε στο 22ʼ με τον Παπαδάκη Γ. Τρία λεπτά αργότερα ο Αουγκλέντ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

Ο ΕΓΟΗ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 44ʼ με τον Κέσκο (3-1). Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 58ʼ με τον Μάλι (3-2), όμως στο 87ʼ ο Περισυνάκης “καθάρισε” το ματς για την ομάδα του (4-2).

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαχαριουδάκης.

ΕΓΟΗ: Κουγιουμτζάκης, Παρασύρης, Αποστολάκης (3ʼ λ.τ. Χατζησεβαστός), Κέσκος, Σκαλιδάκης, Καλαϊτζάκης, Γιακουμάκης, Αουγλέντ (65ʼ Ντινελάρι), Δρούζος, Σταυρακάκης (88ʼ Μπίσκα), Περισυνάκης.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Σωπασής,Φιτσάκης (55ʼ Φραγκιαδάκης), Σκατζάκης, Γκερεδάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Ν., Γιανακάκης (15ʼ λ.τ. Τάρε), Παπαδάκης Γ. Μ., Παπαδάκης Α., Μάλι, Παπαδάκης Γ.Γ.