Στο αρχείο έβαλε την υπόθεση Ντουρμπισάι (αριστερά) ο Αθλ. ΕισαγγελέαςΣτο αρχείο έβαλε την υπόθεση Ντουρμπισάι (αριστερά) ο Αθλ. Εισαγγελέας

Αυτό που φοβόντουσαν στον ΟΦΗ τις τελευταίες μέρες έγινε πραγματικότητα με τον αθλητικό εισαγγελέα να πετάει στον κάλαθο των αχρήστων την υπόθεση της Λαμίας. Πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων καθώς δεν έχει προηγούμενο στα αθλητικά χρονικά μια ένσταση να μπαίνει στο αρχείο χωρίς να εκδικάζεται καν επί της ουσίας!

Η εξέλιξη αυτή έσκασε σαν…βόμβα χθες αν και τις τελευταίες μέρες είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά των ανθρώπων του ΟΦΗ και του Άρη από την καθυστέρηση που παρουσίαζε η υπόθεση και κυρίως από την κίνηση της προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας να πετάξει την…μπάλα στον αθλητικό εισαγγελέα κάτι που δεν είχε γίνει πέρυσι με την αντίστοιχη υπόθεση του Απόλλωνα. Τελικά μετά από πιέσεις και αφού από τις 23 Φεβρουαρίου ο αθλητικός εισαγγελέας κρατούσε την υπόθεση στα χέρια του μόλις χθες αποφάσισε να την θέσει στο αρχείο προκαλώντας τις αντιδράσεις των δυο ομάδων.

Εκδίκαση ζητάει ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ ακόμα και μετά τη χθεσινή εξέλιξη θεωρούν ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και ζητούν την εκδίκαση της υπόθεσης απο το πειθαρχικό όργανο της Β’ Εθνικής.

Όπως τονίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 «ανεξάρτητα από τη στάση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην υπόθεση, ο ΟΦΗ ζητάει την εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει σε βάρος της Λαμίας, από το πειθαρχικό όργανο της Football league, το οποίο και θεωρεί αποκλειστικά αρμόδιο για να βγάλει απόφαση για το θέμα αυτό, όπως έκανε και πέρσι με την αντίστοιχη υπόθεση του αγώνα Ελευσίνα-Απόλλων. Οποιαδήποτε καθυστέρηση της έκδοσης απόφασης δημιουργεί ερωτηματικά και πλήτει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ο κανονισμός αναφέρει ότι ανάλογες ενστάσεις -καταγγελίες θα πρέπει να εκδικαστούν αποκλειστικά μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα υποβολής τους.  Δεν μπορεί να αποδοθεί δίκαιο μετά από μήνες. Περιμένουμε από το πειθαρχικό όργανο της Football league να επιληφθεί, να διερευνήσει την υπόθεση και να βγάλει απόφαση, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Σε κάθε διαφορετική και απευκταία περίπτωση, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».

Μπήκε ο Βουό

Ο Πάτρικ Βουό ακολούθησε μέρος της προπόνησης χθες και οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμος ενόψει Τρικάλων αυξήθηκαν σημαντικά.

Σήμερα θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Μιλοσάβλιεφ, για τον οποίο επίσης υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί.

Διαιτητής για το ματς αυτό ορίστηκε ο Σημαιάκης (Χαλκιδικής), με βοηθούς τους Κουντουρέλη (Αθηνών), Πρέντζα (Δυτ.Αττικής) και 4ο τον Μπερτάκη (Χανίων).

*Πρόσκληση από την Ισημερινή Γουινέα για φιλικό με την Μιανμάρ δέχθηκε ο Ράντι αλλά ο παίκτης του ΟΦΗ ζήτησε να μην πάει για να μην χάσει τους αγώνες με ΑΟΧ και Καλλιθέα.

*Τηλεοπτικό θα είναι για τον ΟΦΗ το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα το Σάββατο 8 Απριλίου για την 25η αγωνιστική στο “Γεντί Κουλέ” στις 3μ.μ.