Οι αθλήτριες της Μεσσαράς πανηγυρίζουν με τον προπονητή τους τη μεγάλη νίκη στα Βριλήσσια Οι αθλήτριες της Μεσσαράς πανηγυρίζουν με τον προπονητή τους τη μεγάλη νίκη στα Βριλήσσια

Στις νίκες επέστρεψε το βόλεϊ του ΟΦΗ, επικρατώντας με 3-1 στην Καλαμάτα της τοπικής ομάδας, αποτέλεσμα που τον φέρνει μια ανάσα (έναν βαθμό) από τη μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης στα μπαράζ ανόδου και τον διατηρεί στην πρώτη θέση του ομίλου του στην Α2, μπροστά από την Παλλήνη.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ζλατιλίδη επέβαλαν την ανωτερότητά τους στα τρία από τα τέσσερα σετ της αναμέτρησης, φθάνοντας σχετικά εύκολα στον στόχο τους.

Τα σετ: 20-25, 25-19, 23-25,19-25.

ΟΦΗ (Ζλατιλίδης): Μαγριπλής, Δρουγκάκης, Ίλιτς, Κυριακίδης, Τσαγκαρούλης, Μουτάφης, Αυτζιόγλου, Δημητρούδης, Καπίρης, Χατζηηλιάδης, Τεφτσής, Κοσκινάς.

Σε άλλα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής: ΟΠΕΡ- Μαρκόπουλο 1-3, Πανερυθραϊκός- ΑΕΚ 0-3.

Μεγάλη νίκη η Μεσσαρά

Πρόσω ολοταχώς για τα μπαράζ που οδηγούν στην Α1 γυναικών έβαλε ξανά η Μεσσαρά, μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχε με 3-2 στα Βριλήσσια, για την 15η αγωνιστική της Α2.Η ομάδα του Παναγιώτη Ιωάννου έκανε τρομερή αντεπίθεση όταν βρέθηκε να χάνει με 2-1 στα σετ και απέδειξε ότι θέλει να κυνηγήσει μέχρι το φινάλε την δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου της.

Τα σετ: 21-25, 25-17,25-22, 20-25, 6-15.

ΜΕΣΣΑΡΑ (Ιωάννου): Μανωλάκη, Ποδαρά, Τσοπούλου, Καψαμπέλη, Μαυρέα, Αλεξάκη, Γεωργιλά, Μπριλάκη.

Σε άλλες αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής : Πετρούπολη- ΟΠΕΡ 3-0, Χαλάνδρι – Ίωνες 0-3, Ηρακλής Κ. – Μεσσηνιακός 3-1.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Ηρακλής Κ. με 45 βαθμούς, δεύτερη είναι η Πετρούπολη με 30 και ακολουθούν με 29 η Μεσσαρά και τα Βριλήσσια.