Χωρίς αντίπαλο φαίνεται να αγωνίζεται φέτος ο Ηρόδοτος στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αλικαρνασσού νίκησε εύκολα 3-0 τον ΑΟΤ, ενώ η ήττα του Γιούχτα από το Αθλόπολις με 2-0 του έδωσε το δικαίωμα να ξεφύγει 13 βαθμούς! Στη δεύτερη θέση ανέβηκε και ο Αλμυρός, παρέα πλέον με την ομάδα των Αρχανών μετά τη σαρωτική νίκη του με 5-0 επί της Δόξα Γ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΟΤ 3-0

Σχετικά άνετα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο Ηρόδοτος νίκησε τον ΑΟΤ με 3-0 και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν στο 35΄να ανοίξουν το σκορ με τον Μπερνιδάκη (1-0). Ο Ηρόδοτος ανέβασε περισσότερο την απόδοση του στη συνέχεια και στο 44ʼ διπλασίασε τα τέρματα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδάκη (2-0).

Το τελικό 3-0 έκανε ο Κανδηλάκης στο 70ʼ. Ο ΑΟΤ προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να απειλείσει ουσιαστικά την εστία του Λουτριώτη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουναλάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Κανδηλάκης, Τσουμάγκας, Παρθενιάδης (67ʼ Καρυωτάκης), Αχιλλέως, Κεφαλούκος, Μπάμπης (75ʼ Τζουβάρας), Παπαδάκης (63ʼ Γαρεφαλλάκης), Φραγκουλάκης, Μυλωνάς, Μπερνιδάκης.

ΑΟΤ: Κωσταντουλάκης, Ντόκο, Τριάντης, Χριστοδουλάκης Γ., Πολυχρονάκης, Γκουρουθιανάκης, Νικηταράς (73ʼ Σαβουιδάκης), Αναγνωστάκης (85ʼ Ντάλας), Μπερουασβίλι, Μαρακομιχελάκης (50ʼ λ.τ. Ναμβροσίδης), Φλορένς.

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΔΟΞΑ Γ. 5-0

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλμυρός, κερδίζοντας με 5-0 τη Δόξα Γ.

Η ομάδα του Γαζίου “καθάρισε” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 30ʼ ο Στρατήγης Α. έκανε το 1-0. Στο 42ʼ ο Καλομοίρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0), ενώ στο 45ʼ ο Ανδρεαδάκης “έγραψε” το 3-0. Στο 60ʼ ο Καλομοίρης σκόραρε ξανά κάνοντας το 4-0 και στο 85ʼ ο Μανω- λακάκης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η κ. Σταυρα- κάκη.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μαργαρίτης, Μανωλακάκης, Ντελία, Απλαδάς Τ., Μπιλτσάρι (80ʼ′ Ανδρουλάκης), Ντάνιελ, Στρατήγης Π. (73ʼ′ Παπαγγελής), Βελιβασάκης, Στρατήγης Α., Ανδρεαδάκης (70ʼ′ Αθουσάκης), Καλομοίρης.

ΔΟΞΑ Γ.: Χατζιδάκης Β., Χαλκιαδάκης, Λαμπότι, Μπιμπάκης Κ. (75ʼ′ Ζαχαριουδάκης), Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης (15′ λ.τ. Μακριδάκης), Θαμνόπουλος (70ʼ′ Μπιμπάκης Γ.), Μόντι, Ποτηράκης, Σουλτάτος, Μπιμπάκης Β.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2-0

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Αθλόπολις με τον Στέλιο Ανωγειαννάκη στον πάγκο επί του Γιούχτα με 2-0.

Στο 20΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Λουλεμέα (1-0), ενώ στο 25ʼ ο ίδιος παίκτης “χάρισε” τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 75ʼο Καστελιαννάκης έχασε πέναλτι. Η ομάδα των Αρχανών εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κρασαγάκη.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Ζαφείρης, Κυραλάκης (70ʼ Μάρκου), Λενακάκης, Αργυρούδης, Δαφνομίλης, Δίπλας, Σκουλάς, Λυκούδης, Λουλεμέα (85ʼ Χριστοφοράκης), Λουμπάκης, Ντόκα.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χωματάς, Κασσωτάκης, Νικηφόρος (80ʼ Χαρμπής), Σελινιωτάκης, Ρωμανάκης, Φουκαράκης, Μανουσάκης (70ʼ Χριστάκης), Καστελλιανάκης, Νοκάι, Μπέρκης, Μαρκάκης.

ΜΟΙΡΕΣ-ΕΓΟΗ 2-1

Επέστρεψαν στις επιτυχίες οι Μοίρες, κερδίζοντας με 2-1 τον ΕΓΟΗ.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν στο 41ʼ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαρατσή (1-0). Στο 48΄έγινε το 1-1 με σουτ του Σταυρακάκη, ενώ στο 64ʼ ο Ανωγειαννάκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο 76ʼ η ομάδα της Βαγιάς έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κεφαλούκου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χαραλαμπάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Χριστοδουλάκης, Ιερωνυμάκης Κ., Κουτσάκης, Συνοδινός, Χριστοδούλου (90ʼ′ Μπεχάρι), Παπαδιός, Μασέλης, Χαρατσής, Προβιδάκης (78ʼ′ Ξεκαρδάκης Γ.), Ανωγειανάκης, Κιόρι (48ʼ′ Ξημεράκης).

ΕΓΟΗ: Κουγιουμτζάκης, Παρασύρης (74ʼ′ Ντινελάρι), Αποστολάκης, Κέσκος, Σκαλιδάκης, Καλαϊτζάκης, Κεφαλούκος, Αουγκλέν (61ʼ′ Βολονάκης), Βρούζος, Σταυρακάκης (83ʼ Βίσκα), Περυσινάκης.

ΠΑΟΚ-ΖΑΡΟΣ 0-2

Με δύο γκολ του Κλαπάκη ο Ζαρός πέρασε νικηφόρα από τον Κρουσώνα, κερδίζοντας με 2-0 τον ΠΑΟΚ, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ευκαιρίες έχασαν οι Γωνιανάκης, Κοτζαδάκης, Φουκαράκης και Πρικάκη. Ο Ζαρός «απάντησε» στις ευκαιρίες με τους Μεταξάκη, Κλαπάκη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 70ʼ με πλασέ του Κλαπάκη (1-0). Στο 83ʼ ο ίδιος παίκτης με νέο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι στο 80ʼ με τον Μεταξάκη Α.

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε παράπονα στον κ. Φερετζάκη για ένα πέναλτι πάνω στον Κοτζαδάκη.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Μακρυμανωλάκης, Βερερουδάκης (80ʼ′ Νικάκης), Χαλκιαδάκης, Γωνιανάκης (58ʼ′ Μεταξάκης Α.), Διγενής, Πρικάκης, Καρπούζης, Κοτζαδάκης, Σέχου, Φουκαράκης.

ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Πολυμερίδης Ι., Νταβιγλάκης, Χελά (46ʼ′ λ.τ. Λιοδάκης), Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης Χ., Κοτέλης, Φραγκιαδουλάκης, Μεταξάκης, Κλαπάκης (85ʼ′ Αεράκης), Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΟΜ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 0-0

Κόντρα στις άσχημες καιρικές συνθήκες ΠΑΝΟΜ και Χερσόνησος αναμετρήθηκαν το Σάββατο, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Φουκάκη, να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τους Κοκκινάκη, Τζανάκη και Τζιράκη (δοκάρι στο 90ʼ) και οι φιλοξενούμενοι με τους Τσάλο, Καπετανάκη.

Στο 60΄τραυματίστηκε στο πρόσωπο προκαλώντας ανησυχία ο Φανουράκης του ΠΑΝΟΜ. Αποχώρησε από τον αγώνα και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Φανουράκης (60ʼ Πεδιωτίδης), Τζιράκης, Αργυράκης (90ʼ Νικόλ), Μαυρίδης, Δαριβιανάκης, Κοκκινάκης, Τζανάκης, Διαμαντάκης, Μπελιβανάκης (55ʼ Τζιράκης), Κόστα.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Έντρι, Κριστωτάκης, Χατζηνικολάρης, Μουντράκης, Χαλκιαδάκης, Περβολάρης, Ανωγειανάκης, Έλις, Σπετάκης (65ʼ Μαραβελάκης), Καπετανάκης, Τσάλος (75ʼ Πετράκης).

ΦΑΙΣΤΟΣ-ΜΙΝΩΙΚΗ 1-2

Με το διπλό απέδρασε από τους Βόρρους η Μινωική, κερδίζοντας με 2-1 τη Φαιστό, που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 25ʼ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φιτσάκη (1-0). Η Μινωική “απάντησε” στο 35ʼ με τον Καραμανίδη να κάνει το 1-1, ενώ “καθάρισε” το ματς στο 40΄ο Λέσι κάνοντας την ανατροπή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φαιστός ήταν καλύτερη, αλλά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Οι Γκερεδάκης, Παπαδάκης είχαν από ένα δοκάρι, όπως και η Μινωική με τον Παπουτσιδάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Πατεμτζής.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Σωπασής, Σκαντζάκης, Γκερεδάκης, Παπαδάκης Στ., Παπαδάκης Ν., Γιαννακάκης, Μάλι, Παπαδάκης Γ.Γ., Φιτσάκης (70ʼ′ Τάρε), Καραλάκης (75ʼ′ Παπαδάκης Αντ.), Παπαδάκης Μ.Γ.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Αποστολάκης, Γεωργατζιάς, Καραμανίδης, Παπουτσιδάκης, Τσακάνι, Ρουμελιώτης, Καστελλιανάκης, Κλίνης, Λέσι (90ʼ′ Γουργιώτης), Τσαΐνης (85ʼ Καμαράτος).

ΓΟΡΤΥΣ-ΟΦΑ 1-1

Μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις η Γόρτυνα και ο ΟΦΑ. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Πολυχρονάκη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Στο 41ʼ ο Καουκάκης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 56ʼ ο Σφακιανάκης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

ΓΟΡΤΥΣ: Χαραλαμπάκης, Κορδονούρης, Ξαγοραράκης, Σταυρακάκης, Νικολακάκης (72ʼ Ζέκιο), Κοκολάκης, Μπέης, Φανουράκης, Καουκάκης, Μιαούλης (60ʼ Δημήτρης), Προβιδάκης (60ʼ Μηναδάκης).

ΟΦΑ: Αλνασάν, Λέλεκας (55ʼ Χαραλάμπης), Δαγκωνάκης, Παπουτσάκης, Αλεξάκης (75ʼ Σαϊτάκης), Τερζίδης, Βιτσαράς, Σταυρακάκης (50ʼ Κεκιλιάδης), Σφακιανάκης, Λουλάκης, Φρόκκου.