Ο Μάριος Όγκμποε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ στη Μυτιλήνη καθως πέτυχε το δεύτερο γκολ που ήταν και το νικητήριο στην αναμέτρηση με την Καλλονή. Ο Όγκμποε επέστρεψε μετά το παιχνίδι με την Σπάρτη όπου είχε χάσει μια μοναδική ευκαιρία και πήρε τη ρεβάνς από τον εαυτό του χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με το τρίτο του γκολ, στο πρωτάθλημα:

“Είμαι χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται. Ευτυχώς αυτό μπήκε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν μια ωραία προσπάθεια από τους Χαντί και Ράντι και ένα γύρισμα που το έκανα γκολ. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα” τόνισε ο νεαρός επιθετικός. Η νίκη αυτή δίνει το δικαίωμα στον ΟΦΗ να συνεχίσει την προσπάθειά του και αυτό που χρειάζεται είναι ένα μεγάλο σερί. Ο Όγκμποε πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει. “Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Οι συνεχόμενες νίκες μάς έχουν βοηθήσει. Μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο σερί και θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα των άλλων. Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα δρόμος αρκεί να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”.

Για τον εαυτό του ο Όγκμποε δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει. “Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο”.

Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε χθες το πρωί από τη Μυτιλήνη και η σκέψη πλέον στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι, που είναι ξανά εκτός έδρας, κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Στόχος του ΟΦΗ είναι να συνεχίσει το αήττητο σερί και να πάει για το 5 στα 5.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την Καλλονή είχαν ρεπό χθες, ενώ οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν σε φιλικό δίτερμα με την Κ19 του ΟΦΗ.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του ΟΦΗ στην Ελευσίνα, θα ξεκινήσει ουσιαστικά με προπόνηση, που θα γίνει σήμερα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ το ιατρικό επιτελείο θα αξιολογήσει τους τραυματίες Βουό και Μιλοσάβλιεφ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στη Μυτιλήνη.