Αναμορφώθηκε η τραπεζαρία στο ΒενιζέλειοΑναμορφώθηκε η τραπεζαρία στο Βενιζέλειο

Πριν λίγους μήνες η τραπεζαρία όπου τρώνε οι γιατροί του Βενιζελείου θύμιζε περισσότερο βιομηχανικό χώρο και λιγότερο εστιατόριο. Επιπλέον, τα μαχαιροπήρουνα ήταν πλαστικά, αλατιέρες, πιπεριέρες και βάζα για το λάδι και το ξύδι δεν υπήρχαν, όπως δεν υπήρχαν και τραπεζομάντηλα.

Σήμερα, η εικόνα της τραπεζαρίας άλλαξε. Υπάρχουν μάλιστα και πίνακες ζωγραφικής, φυτά εσωτερικού χώρου και χαμηλής έντασης μουσική για να τρώνε οι γιατροί πιο ευχάριστα.

Επιπλέον, το εβδομαδιαίο μενού αναρτάται στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου (στην κατηγορία “Η ζωή στο Βενιζέλειο”) και το ημερήσιο μενού υπάρχει στον πίνακα ανακοινώσεων που υπάρχει στην είσοδο του εστιατορίου.

“Για το φρεσκάρισμα του νέου εστιατορίου καθοριστική ήταν η συμβολή του προσωπικού κουζίνας και του τμήματος διατροφής του νοσοκομείου και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό” μας είπε ο αναπλ. διοικητής του Βενιζελείου Γιώργος Μοσχοβάκης.