Ο κ. Δασκαλάκης (δεξιά παρέδωσε στον κ. Λαγουδάκη τα ηνία της ΕΛ.ΑΣ. στην ΚρήτηΟ κ. Δασκαλάκης (δεξιά παρέδωσε στον κ. Λαγουδάκη τα ηνία της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Στην τελετή παρέστησαν ο βοηθός του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης, αστυνομικός διευθυντής Σπυριδάκης Νικόλαος ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης αστυνομικός διευθυντής Γάσπαρης Στυλιανός, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, αστυνομικός διευθυντής Λυμπινάκης Γεώργιος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, ταξίαρχος Ρουτζάκης Αντώνιος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ταξίαρχος Κανακουσάκης Ιωσήφ, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, αστυνομικός διευθυντής Παπαδάκης Εμμανουήλ.

Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ανέλαβε, στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής, τα καθήκοντα του από τον απερχόμενο γενικό περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Δασκαλάκη Ανδρέα, ο οποίος τοποθετήθηκε ως προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών Αρχών του τόπου, συλλόγων, φορέων αλλά και συνταξιούχων αστυνομικών.