Με τονωμένη αυτοπεποίθηση αλλά και χαμηλά το κεφάλι προχωράει ο ΟΦΗ μετά την πεντάρα επί της Καρδίτσας καθώς αύριο αγωνίζεται στο Αιγίνιο Πιερίας με τον Αιγινιακό στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τον Αʼ Γύρο του πρωταθλήματος.

Μπορεί το 5-0 επί της Καρδίτσας να επανέφερε την ψυχολογία σε καλά επίπεδα κάτι που χρειαζόταν ο ΟΦΗ μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα που τον απομάκρυναν από την κορυφή αλλά όπως τόνισε και ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς της Κυριακής “δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε αλλά να κοιτάξουμε την συνέχεια και να γίνουμε ουσιαστικοί και εκτός έδρας”.

Στον ΟΦΗ υπάρχει από την μια ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας και για την ευρεία νίκη ωστόσο από την άλλη βλέπουν τη διαφορά να παραμένει στα ίδια επίπεδα και κρατούν χαμηλούς τόνους. Χθες ο 45χρονος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του έδωσε το σύνθημα λέγοντας «πάμε για νίκη και στο επόμενο. Κάναμε μια νίκη και τίποτε άλλο. Πάμε με συγκέντρωση να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι».

Ο ΟΦΗ πλέον από δω και πέρα πηγαίνει σε κάθε ματς με στόχο το τρίποντο και αυτό θα επιδιώξει και αύριο ελπίζοντας παράλληλα σε κάποια στραβοπατήματα των ομάδων της κορυφής για να μειωθεί η διαφορά που τον χωρίζει από τις πρώτες θέσεις.

Ενόψει του αυριανού αγώνα υπολογίζεται ξανά ο Νάστος που εξέτισε την ποινή του ενώ ερωτηματικά αποτελούν οι Όγκμποε, Αντουκόρ που λόγω τραυματισμού είχαν αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με την Καρδίτσα. Οι δυο παίκτες ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Ράντι που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το κυριακάτικο παιχνίδι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο αεοροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το πρωί της Πέμπτης.

Την αυριανή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο αξιολογημένος διαιτητής Σούπερ Λίγκα Τίκας (Καρδίτσας) με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας), Χαρίση (Γρεβενών) και 4ο τον Βρέσκα (Ημαθίας).