Αποκαλυπτική και ανθρώπινη, η Αντζελίνα Τζολί έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ.

Ενώ η συνέντευξη στο World News του BBC επικεντρώθηκε στη νέα ταινία της αμερικανίδας σταρ “First They Killed My Father” και στη φιλανθρωπική της δράση στην Καμπότζη, η ηθοποιός είπε ότι περνά μια “δύσκολη περίοδο” μετά το διαζύγιό της. Όταν της ζητήθηκε να μιλήσει περισσότερο για το θέμα αυτό, η Τζολί περιορίστηκε να πει ότι “ήταν πολύ δύσκολη περίοδος”.

Η Τζολί συνέχισε να μιλά για τον χωρισμό γενικά, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη σε ιδιωτικό αεροσκάφος στην οικογένειά της, το οποίο τελικά οδήγησε στο διαζύγιο.

“Είμαστε οικογένεια, θα είμαστε οικογένεια πάντα, θα ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο και ελπίζουμε ότι θα γίνουμε μια οικογένεια πιο δυνατή”.

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει τις συνέπειες του διαζυγίου, η Τζολί απάντησε ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και επανέλαβε ότι η οικογένειά της “περνά μια δύσκολη περίοδο”.