Με την σκέψη στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στην Ρόδο με την τοπική ομάδα προετοιμάζεται ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι έχοντας καλή ψυχολογία μετά την επιστροφή τους στις επιτυχίες στο ντέρμπι με τον Ερμή θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το δεξί τον Β` Γύρο, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να πάρον το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα όπως της Ρόδου.

Ο Εργοτέλης θέλει το τρίποντο, καθώς την ίδια αγωνιστική στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και το ντέρμπι Αγ. Ιερόθεος-Ιωνικός και είναι πολύ πιθανό ο πρωτοπόρος να έχει απώλειες τις οποίες η Ηρακλειώτικη ομάδα επιδιώκει να εκμεταλλευτεί, για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο εν όψει και του μεταξύ τους ντέρμπι που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στο Παγκρήτιο. Το θετικό είναι ότι ο Εργοτέλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παραταχθεί σχεδόν κομπλέ αφού υπολογίζεται και ο Λέτσο. Ο μόνος παίκτης που θα μείνει εκτός είναι το τελευταίο χρονικά απόκτημα, ο Περικλής Βελλίνης.

O Kορδολαίμης σφυρίζει στη Ρόδο

Ο Κορδολαίμης από την Αν. Αττική θα διευθύνει την αναμέτρηση Ρόδος-Εργοτέλης την Κυριακή (2μ.μ.) για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γʼ Εθνικής, ενώ στο ντέρμπι Αγ. Ιερόθεος-Ιωνικός που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 3μ.μ. θα σφυρίξει ο Φωτιάς από την Πέλλα.

Η Ακαδημία

Η Πρότυπη Ακαδημία του Εργοτέλη ξεκίνησε ενημερωτικές ομιλίες προς τους αθλητές και τους γονείς, με την διαιτολόγο - διατροφολόγο Ελένη Κωστάκη. Η αρχή έγινε από τα αγωνιστικά τμήματα 2002, 2003,2004 και 2005 και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να ενημερωθούν όλα τα τμήματα που βρίσκονται υπό την “σκέπη” της κιτρινόμαυρης ακαδημίας. Η κ. Κωστάκη αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της ισορροπημένης διατροφής των αθλητών και εξήγησε με συγκεκριμένα παραδείγματα ποια θα πρέπει να είναι αυτή, προκειμένου να αποκτήσουν μια ισορροπημένη σωματική, κατάσταση που θα τονώνει και θα ενισχύει τόσο την προπονητική όσο και την αγωνιστική τους επίδοση. Παρόντες στην ενημερωτική ομιλία ήταν ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη Μιχάλης Επιτροπάκης καθώς επίσης και οι προπονητές Ζήσης Νιόπλιας, Γιάννης Τάτσης, Γιώργος Καρανδινός και Αντώνης Φραγκάκης.