Ενώ χθες ο Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με την κρητική ομάδα να δίνει τα ρέστα της... για την απόκτηση των παικτών που θα κλείσουν το ρόστερ και θα κάνουν την διαφορά.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από τις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό, αλλά παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα της προσθήκης 2-3 παικτών που θα προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα και έχει και ο ίδιος αναλάβει πρωτοβουλίες για να προχωρήσουν τα μεταγραφικά.

Ο ΟΦΗ μετά την απόκτηση του Ντέρεγκ Μπόατενγκ ο οποίος αναμένεται να φτάσει αύριο το μεσημέρι στο Ηράκλειο, έχει βάλει στο στόχαστρό του παίκτες από την Σούπερ Λίγκα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει. Ο ΟΦΗ έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και έχει ζητήσει τους Μάρκο Βελλίδη, Γιάννη Σκόνδρα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά η κρητική ομάδα παλεύει και τις δυο περιπτώσεις που είναι διαφορετικές. Ο Σκόνδρας που αγωνίζεται δεξί μπακ αλλά δεν υπολογίζεται από τον Ίβιτς, έμεινε χθες ελεύθερος και έχει ήδη στα χέρια του την πρόταση του ΟΦΗ αλλά και δυο ακόμα από την Σούπερ Λίγκα και μια από το εξωτερικό.

Ο παίκτης έχει ενδοιασμούς λόγω της Βʼ Εθνικής, πάντως το σκέφτεται σοβαρά για να πει το ναι στην κρητική ομάδα αφού η πρόταση είναι δελεαστική και από την άλλη υπάρχει η προοπτική της ανόδου.

Η περίπτωση Βελλίδη είναι διαφορετική, καθώς ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος.

Η κρητική ομάδα, πιέζει τον παίκτη για να τον αποκτήσει δανεικο μέχρι το καλοκαίρι και σε αυτή την κατεύθυνση προσπαθεί και ο Νίκος Παπαδόπουλος που έχει επαφές με τον έμπειρο γκολκίπερ.

Από κει και πέρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο του ΟΦΗ βρίσκεται και ο Ρομάνο που θέλει να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα.

Νέο ξεκίνημα

Πριν την έναρξη της προπόνησης, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μιχάλης Μυλωνάκης παρουσίασε το νέο προπονητή στους ποδοσφαιριστές.

«Πάμε όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα. Τον κ. Παπαδόπουλο τον ξέρετε όλοι και δεν χρειάζονται συστάσεις. Εχει ματώσει τη φανελα της ομάδας μας και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΟΦΗ και τι πρέπει να κάνει. Θα είμαστε όλοι κοντά στον κ. Παπαδόπουλο, αλλά και σε εσάς. Αρχής γενομένης απο το παιχνίδι με τον Αρη, πάμε δυνατά για το στόχο που έχουμε θέσει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε» τους είπε χαρακτηριστικά.

Στην παρουσίαση του Νίκου Παπαδόπουλου στους παίκτες ήταν ακόμη ο γενικός αρχηγός Κώστας Ζερβάκης και ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Αποστολάκης.

«Ήρθα να βοηθήσω»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε στους παίκτες του ΟΦΗ ότι «είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θέλω καλό κλίμα στα αποδυτήρια, να είμαστε μια οικογένεια και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Αμέσως μετά ακολούθησε η προπόνηση, η οποία έγινε με την ευθύνη του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ συμμετείχε και ο συνεργάτης του, Νίκος Αμανατίδης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, αλλά και οι Μηνάς Πίτσος και Νίκος Κουνδουράκης, από το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΟΦΗ, πήγαν απο το αεροδρόμιο...στο αθλητικό κέντρο, καθώς έφτασαν στο Ηράκλειο από το ταξίδι στην Ξάνθη, χθες το μεσημέρι.

•Το σημερινό πρόγραμμα, περιλαμβάνει προπόνηση που θα γίνει το πρωί (11 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Μετά την προπόνηση (12.45μ.μ.) ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του ΟΦΗ.