Στο ρυθμό της Αποκριάς ο Δήμος Ηρακλείου: Όλες οι εκδηλώσεις που θα γίνουν

Στο ρυθμό της Αποκριάς μπαίνει πλέον η πόλη του Ηρακλείου, καθώς ο Δήμος διοργανώνει, σε συνεργασία με τις ομάδες κυνηγιού και ιδιαίτερα με την περυσινή νικήτρια «EUROGEKA» τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις.

«Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά», 8ο παιδικό κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, πάρτι στο κέντρο της πόλης την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, καρναβαλική παρέλαση αλλά και το 15ο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού θα συμβάλουν στη δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη του Ηρακλείου, θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της Αποκριάς.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στους στεγασμένους χώρους του Δήμου (Θεατρικός Σταθμός, Ανδρόγεω, Πολιτιστικό Κέντρο, Βασιλική Αγ. Μάρκου).

Για πληροφορίες συμμετοχής απευθυνθείτε στον κ. Γιώργο Τσαγκαράκη (προέδρο ΔΗ.ΚΕ. Η.) 2813 409 838, 827 ή κ. Γιώργο Αντωνάκη (καλλιτεχνικό διευθυντή Δ.Η.) 2813 409 211,12.

Το πρόγραμμα

Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης 18:00, θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή 3.000 μέτρων εντός της πόλης, με αφετηρία το Δημαρχείο Loggia, με τίτλο «Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά».

Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, θα γίνει το 8ο παιδικό κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και την Τσικνοπέμπτη οργανώνεται το μεγάλο πάρτι στο κέντρο της πόλης με χορό, τραγούδι και δρώμενα.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης στις 16:00, θα γίνει η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων και μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει πάρτι στην πλατεία Ελευθερίας.

Ακόμη, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί, θα διεξαχθεί το «15ο κυνήγι του κρυμμένοι θησαυρού» που οργανώνεται από την περσινή νικήτρια ομάδα «EUROGEKA».