Την αντεπίθεση του με στόχο την κορυφή πραγματοποιεί ουσιαστικά ο Εργοτέλης από αύριο με το εξʼ αναβολής ντέρμπι απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών(3μ.μ Παγκρήτιο) για την 14η αγωνιστική με το οποίο κλείνει για τις δυο ομάδες ο Αʼ Γύρος του πρωταθλήματος.

Το αυριανό ματς έχει πολλές ιδιαιτερότητες και πολλά νέα πρόσωπα για τον Εργοτέλη τόσο στην ενδεκάδα όσο και στον πάγκο. Κόντρα στον Ερμή θα κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία ο Σούλης Παπαδόπουλος, ενώ για πρώτη φορά θα βρίσκονται στην αποστολή και όλες οι μεταγραφές του Γενάρη.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχει σημάνει συναγερμός, καθώς το ντέρμπι είναι κρίσιμο για την περαιτέρω πορεία της ομάδας, η οποία έχει χάσει ήδη πολύ έδαφος και θέλει να το καλύψει. Ο Εργοτέλης θέλει να κλείσει με νίκη τον Αʼ Γύρο, για να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή στους 4 βαθμούς γνωρίζοντας ότι στον Βʼ Γύρο έχει τον πρωτοπόρο Ιωνικό στο Ηράκλειο. Η διοίκηση με χθεσινή της ανακοίνωση απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για την αντεπίθεση.

Η ανακοίνωση τονίζει : «Η διοίκηση του Γ.Σ. Εργοτέλης καλεί τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες να δώσουν δυναμικό παρόν στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ερμή Ζωνιανών, την προσεχή Κυριακή στις 15:00 στο Παγκρήτιο.  Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί την μεγάλη αντεπίθεση!».

Παράλληλα, ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση έχει ξεκινήσει, και οι τιμές τους κυμαίνονται στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα, όπως και για τα ΑμΕΑ.

Περισσότερες λύσεις

Ντεμπούτο λοιπόν αύριο για τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεση του, καθώς είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι νέοι παίκτες. Να θυμίσουμε ότι ο Εργοτέλης έχει κάνει μέχρι τώρα εννιά μεταγραφές με τους Γκαρακλίδη από Δόξα Δρ., Νικολακάκη, Νιάρο, Μίνγκα, Παπαπαναγιώτου, Σερζίνιο από τα Τρίκαλα  Μπάτζιο, Μπρατσιάνι από την Καβάλα, Λέτσο από τον Ιωνικό. Όλοι τους είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, η οποία θα αποφασίσει ποιοι θα παίξουν με τον στόχο να είναι μόνο το τρίποντο.