Η Ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζερβός, διαγωνιζόμενη του «Apprentice» η οποία και έχει κατηγορήσει τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση, υπέβαλε αγωγή εναντίον του στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος προέβη σε ψευδείς και δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον της όταν απέρριψε τους ισχυρισμούς της, προκαλώντας της συναισθηματική και οικονομική βλάβη.

Σύμφωνα με το Reuters, η αγωγή της επικεντρώνεται σε μια σειρά διαψεύσεων από τον Τραμπ με στόχο την ίδια και άλλες γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει τον Οκτώβριο, εβδομάδες πριν τις εκλογές, όταν η Ζερβός και άλλες μίλησαν δημόσια για να καταγγείλουν «ανεπιθύμητες σεξουαλικές προτάσεις» από πλευράς του.

Η Ζερβός, που ισχυρίζεται πως ο Τραμπ προέβη σε σεξουαλική επίθεση σε βάρος της το 2007, αναφέρει πως ο εκλεγμένος πρόεδρος είπε ψέματα δημοσίως για τη συμπεριφορά του.

Η 41χρονη υποστηρίζει πως ο Τραμπ προέβη σε σεξουαλική επίθεση εναντίον της σε συνάντηση για συζήτηση περί επαγγελματικών ευκαιριών σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς.

Όπως λέει, «άρχισε να σπρώχνει τα γεννητικά του όργανα» προς αυτήν ενώ η ίδια απέρριπτε τις σεξουαλικές προθέσεις του, της έπιασε το στήθος και προσπάθησε να την ξαπλώσει στο κρεβάτι, ενώ μάλιστα τη φίλησε χωρίς τη συναίνεσή της στο γραφείο του στη Νέα Υόρκη.

Η Ελληνοαμερικανίδα Ζερβός είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίου, η οποία μετά την απόρριψή της στη σεζόν του «Apprentice» παρουσιαστής του οποίου ήταν ο Τραμπ το 2006, ζήτησε συνάντηση μαζί του το επόμενο έτος για δείπνο.

Ο ίδιος είπε πως ήταν απασχολημένος για δείπνο, αλλά της είπε να πάει από το γραφείο του, όπου την υποδέχτηκε με φιλί στο στόμα, και μετά τη συνάντηση την αποχαιρέτησε επίσης με αυτόν τον τρόπο.

Λίγο μετά ο Τραμπ την κάλεσε σε δείπνο στο ξενοδοχείο, όπου τη φίλησε ξανά και μεταξύ άλλων την κάλεσε να ξαπλώσει στο κρεβάτι μαζί του για να δουν τηλεόραση, όπου προέβη επίσης σε σεξουαλική παρενόχληση.