Διπλά πανηγύρια χθες για το Ηράκλειο, καθώς οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΗ τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων τους. Οι Παίδες κέρδισαν και τα Χανιά και έκαναν το απόλυτο σε έξι αγώνες, ενώ οι Νέοι ήταν…ωραίοι νικώντας με ανατροπή 3-1 τα Χανιά παίρνοντας και αυτοί την 1η θέση παρότι τους αρκούσε και η ισοπαλία.
Το ματς των Νέων είναι αυτό που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τη Μικτή Ηρακλείου να θέλει νίκη ή ισοπαλία για την πρώτη θέση.
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με γκολ του Ζολώτα, δείχνοντας ότι θα παλέψουν για την πρώτη θέση.
Ωστόσο, η ομάδα του Ηρακλείου συνήλθε γρήγορα από το σοκ και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 26’ με πέναλτι του Καλαϊτζάκη.
Η ολική ανατροπή έγινε στο β’ μέρος με τα γκολ που πέτυχε ο Χαιντίνι στο 53’ και στο 71’ με τη Μικτή ΕΠΣΗ να πανηγυρίζει δίκαια την κατάκτηση της κορυφής.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κοιλάδης, Δολαψάκης (79’ Μυλωνάκης), Κουρινός, Ζερβάκης, Μακρυγιαννάκης, Αρχοντάκης (70’ Στεφανάκης), Χιώτης (24’ Ψαράς), Αλεξάκης, Χαιντίνι, Νοικοκυράκης, Καλαιτζάκης.
ΧΑΝΙΑ: Γεωργαλιδάκης, Κολομπάκης, Ράπτης, Τριμίντζιος, Παπαδοκωσταντάκης,  Ζολώτας Νικολακάκης, Αρζίδης, Γεωργαλιδάκης Ι., Παγωνάκης (61’ Καλεντζής), Μαστραντωνάκης (55’ Αρντίν).

Τα αποτελέσματα

Ηράκλειο-Χανιά 3-1
Ρέθυμνο-Λασίθι 0-1
Η Βαθμολογία
Ηράκλειο 16 31-7
Χανιά 1 9-6
Ρέθυμνο 4 6-17
Λασίθι 3 4-18

Το απόλυτο

Οι Παίδες επικράτησαν με 5-0 επί της αντίστοιχης των Χανίων πετυχαίνοντας το απόλυτο.
Η ηρακλειώτικη ομάδα προηγήθηκε στο 25′ όταν ο Ζηνιαδάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, και ο Κουτεντάκης ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 1-0.
Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα γκολ με τον Τσαμπουράκη στο 35′ να πετυχαίνει το 2-0.
Στην επανάληψη η ομάδα του Ηρακλείου πέτυχε άλλα τρία γκολ στο 65’′ με κεφαλιά του Καφούση από κοντά
στο 75’′ με τον Λιανέρη που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Ανωμεριανάκη και με τον Γαρεφαλάκη στο 77’ έπειτα από το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ψιμόπουλος, Σημαιάκης, Καρδουλάκης, Γωνιωτάκης, Ζμπώκος, Ζηδιανάκης (64’′ Βασιλάκης), Χαλκιαδάκης (50’′ Γαρεφαλάκης), Τσαμαντιώτης (50’′ Καφούσης), Ανδρουλάκης (59’′ Μακριδάκης), Κουτεντάκης, Τσαμπουράκης (64’′ Λιανέρης).
ΧΑΝΙΑ: Ανωμεριανάκης, Αθανασάκης (62’ Ανδριδάκης), Νικολιουδάκης (41’′ Μιφτάρι), Ταγιάρι, Μπουρδάκης, Γκολοση, Σελαμης (62’′ Μανδριράκης), Μπερκάκης, Γιακουμάκης, Γύπαρης (52’′ Παπαδάκης), Κακαβελάκης (52’′ Μαυριδάκης).

Τα αποτελέσματα
Ηράκλειο-Χανιά 5-0
Ρέθυμνο-Λασίθι 3-6
Η Βαθμολογία
Ηράκλειο 18 27-3
Χανιά 10 15-13
Λασίθι 7 15-20
Ρέθυμνο 0 7-28

• Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ ευχαριστεί την Creta Interclinic για την παραχώρηση ασθενοφόρου, για τους αγώνες των Μικτών ομάδων που έγιναν χθες στο Μαρτινέγκο.