
Μια ανάσα από μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία βρέθηκε ο ΟΦΗ που έχασε τελικά στις λεπτομέρειες από τον Λοκρό στην Αταλάντη με 75-74.
Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από τη Φθιώτιδα με πολλά παράπονα για τη διαιτησία των Κονταράτου, Ορφανού και χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Γιάννη Κόκκινου :
“Ο Λοκρός είχε εγκλωβιστεί και δεν ήξερε πώς να κερδίσει, όμως οι διαιτητές του έδωσαν τις λύσεις. Είναι η πρώτη φορά όσα χρόνια ασχολούμαι με την προπονητική που βλέπω κάτι τέτοιο” τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ που είδε τον 16χρονο Βλαχάκη να κάνει τρομερή εμφάνιση σε μία “καυτή” έδρα, σημειώνοντας 15 πόντους! Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του με τον ΟΦΗ να παίρνει προβάδισμα 6 πόντων στο τέλος της τρίτης περιόδου παρʼ ότι ως εκείνο το σημείο δεν ήταν παρών στο γήπεδο ο Αγαπιάδης. Ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας ταξίδεψε μόνος του αεροπορικώς χθες (η αποστολή του ΟΦΗ είχε φθάσει το Σάββατο) και πρόλαβε μόνο το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης! Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά με την αμέριστη συμπαράσταση των διαιτητών ανέκτησαν το προβάδισμα για να πάρουν τελικά με έναν πόντο διαφορά την πολύτιμη νίκη.
Τα 10λεπτα: 23-23, 37-40, 52-58, 75-74
ΛΟΚΡΟΣ (Ζαρονικόλας): Διαμαντής, Ρούζιος 8 (1), Ρουμελιώτης 13, Κοσμετάτος, Ντέντα 9, Παπαηλιού 2, Νικολάου 2, Μπολμάτης 6 (2), Μάτος Αν. 5 (1), Μάτος Αγγ. 20 (2), Σμάγκιν 10, Θώδος.
ΟΦΗ (Κόκκινος): Μητρόπαπας 3, Κριθινάκης 13 (3), Μαϊστρέλης 2, Ξενάκης 15 (2), Μπουμπάρης 10, Καρλάφτης 3 (1), Αγαπιάδης 5 (1), Πρωτογεράκης 2, Βλαχάκης 15 (1), Τζουλάκης, Κυρίτσης 5 (1), Μουλάς 1.

