Ακόμα ένα “αυτογκόλ” στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει την κορυφή σημείωσε ο Εργοτέλης με την οδυνηρή ήττα 2-3 που γνώρισε στο Παγκρήτιο από τον Άγιο Ιερόθεο στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, φθάνοντας έτσι τους 7 χαμένους βαθμούς στο γήπεδό του.

Εν όψει των σαρωτικών αλλαγών στο ρόστερ,όπως δήλωσε μετά το ματς ο Νίκος Ουσταμπασίδης, ο Εργοτέλης έμεινε στο -4 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, μετατρέποντας πλέον σε πρόωρο τελικό το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ερμή Ζ. στο Παγκρήτιο. «Ήταν άσχημη μέρα για εμάς και κοιτάμε να δούμε την επόμενη. Υπάρχουν αμυντικά θέματα στην ομάδα. Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ριζικές αλλαγές» τόνισε ο τεχνικός του Εργοτέλη που είδε για τρίτη φορά φέτος την ομάδα του να χάνει νωρίς με 2-0 αλλά χθες δεν έσωσε ούτε τον βαθμό όπως συνέβη στις αναμετρήσεις με Ιάλυσο και Πανθηραϊκό.

Στο α΄ μέρος ο Αγ. Ιερόθεος ήταν καλύτερος και αποτελεσματικός ανοίγοντας το σκορ στο 28’ όταν ο Μιχαλόπουλος βρήκε τον Σαγανά αφύλακτο στη μικρή περιοχή κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 40’′ η περιστεριώτικη ομάδα “χτύπησε” ξανά, όταν ο Γκουτσούλας “έσπασε” το τεχνητό οφσάιντ κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Θανόπουλο για το 0-2.

Η προέδρικη “επίσκεψη” στα αποδυτήρια “ξύπνησε” τους γηπεδούχους που βγήκαν φουριόζοι στην επανάληψη και μέσα σε δύο λεπτά έφεραν στα ίσα το ματς. Στο 54’ ο Βογιατζής με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ μείωσε το σκορ και στο 56’ ο Καϊμακαμούδης που είχε περάσει αλλαγή δίνοντας στήριγμα στον Κατσικοκέρη, έκανε με διαγώνιο σουτ το 2-2.

Δυστυχώς όμως ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί πλήρως το μομέντουμ και ταυτόχρονα με την αποβολή του απρόσεκτου Καρρά στο 73’ με 2η κίτρινη, βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ. Οι Μιχαλόπουλος και Θανόπουλος έπαιξαν γρήγορα το φάουλ και ο Σούφλας με γυριστό σουτ “έγραψε” το τελικό 2-3. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο φινάλε και για 4ο γκολ, καθώς ο Εργοτέλης προσπάθησε να πιέσει ανορθόδοξα για την ισοφάριση.Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Μπερτάκη από τα Χανιά που αρνήθηκε ένα πέναλτι στον Εργοτέλη στο καθαρό χέρι του Κωστούλα στο 77’ μετά από σέντρα του Πόι. «Μετά τη διακοπή φάνηκε ότι ήμασταν πιο έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του αγώνα. Δεν πρέπει κανένας να μας υποτιμά», τόνισε ο τεχνικός των νικητών κ. Σταυρακόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Στεφανάκος, Καρράς, Γκοτσούλιας, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης (52′ Καϊμακαμούδης), Κοιλιάρας (81′ Μανουσάκης), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ (66’ Ποι)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλι, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτσούλας (59 Πανούσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (84 Νιζάμης).