Έφθασε η ώρα. Σήμερα στις 6μ.μ. στο κλειστό του “Λίντο” ένας αγώνας αλληλεγγύης κάνει “ποδαρικό” για το 2017.
Πρόκειται για το φιλικό μπάσκετ Εργοτέλης-ΟΦΗ που γίνεται για οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου αθλητή του Εργοτέλη Λάκη Καράμπελα ο οποίος νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στα Χανιά, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. “Το πρόβλημα ενός μέλους της μεγάλης μπασκετικής οικογένειας είναι πρόβλημα όλων των μελών της” λένε φίλοι του Λάκη, που βοηθούν στη διοργάνωση αυτού του φιλικού, στο οποίο διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Μαγκανάς, Χαλαμπαλάκης, Μακρής (αν. Μπανασάκης). Κριτές θα είναι ο κ. Γαστεράτος και οι κ.κ. Κοκαράκη, Φραγκάκη.
Ο Καράμπελας αγωνίστηκε πάνω από 10 χρόνια στον Εργοτέλη τη δεκαετία του ‘70 και διακρινόταν για το γλυκό σουτ του.
Διετέλεσε αρχηγός της ομάδας ενώ αργότερα όταν σταμάτησε να αγωνίζεται εργάστηκε και ως προπονητής στον σύλλογο”.

Νέες ημερομηνίες για το “Ηράκλειο”

Δύο εκτός έδρας παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών θα δώσει το “Ηράκλειο” με το “καλημέρα” του 2017. Συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου (Παρασκευή) στον Πειραιά αντιμετωπίζει τον Φάρο Κερατσινίου (5μ.μ.) για την 13η αγωνιστική της Α2 και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στα Πεύκα Θεσ/κης θα αγωνιστεί (4μ.μ.) με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων για το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής.
Ε, μετά υπάρχει διακοπή και στις 21/1 στα “Δύο Αοράκια” θα παίξει με τον Αμύντα.
Ένα “Ηράκλειο” που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν αποκτήσει τον παλιό του παίκτη Στρατάκη, καθώς κι έναν από τους τρεις ξένους (2 Σέρβοι, 1 Άγγλος) που τον ενδιαφέρουν όπως είχε αποκαλύψει η “Π”.
•Για συγκοινωνιακούς λόγους το παιχνίδι Λοκρός Αταλάκης-ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα αρχίσει στις 3μ.μ. αντί 5μ.μ.
Στο μεταξύ αύριο (8μ.μ. στο ΒΑΚ) ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί σε φιλικό με επίλεκτη ομάδα του “Basketaki team” (παίκτες από Α2, Β’, Γ’ Εθνική) με τα έσοδα να πηγαίνουν στη “Στέγη Ανηλίκων”.