Αρχίζει το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του ΑΟΧ, από τον οποίο μετά από απόφαση της διοίκησης αποχωρούν πέντε παίκτες.

Ο λόγος για τους Μάρκο Ζόρο, Γιώργο Λύρα, Νίκο Γκεμίση, Αγγελο Σιάννη και Θανάση Μαργαρίτη.

Ο Γκεμίσης ήταν ως τώρα βασικό στέλεχος στα μέχρι τώρα παιχνίδια του ΑΟΧ με εννέα συμμετοχές, ενώ ο Λύρας έπαιξε σε οκτώ ματς, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Από εκεί και πέρα, ο Ζόρο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, ενώ ο Σιάννης και ο Μαργαρίτης είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν αποχωρήσει οι Μάνιας και Ρούνιτς, με τα κενά στο ρόστερ πλέον να είναι μεγάλα, αλλά όπως έγινε γνωστό εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές, προκειμένου ο ΑΟΧ να ξεκινήσει την αντεπίθεση, για την οποία έχει δεσμευτεί η διοίκηση.

Παράλληλα, η ομάδα αγωνίζεται αύριο στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Η αποστολή αναχώρρησε χθες ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά και σήμερα θα φτάσει στον Πειραιά, απ` όπου θα μεταβεί οδικώς στην Κατερίνη, για προπόνηση, και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Κομοτηνή.

Μετά το παιχνίδι, η αποστολή θα μεταβεί και πάλι στην Κατερίνη, όπου θα διανυκτερεύσει. Την Πέμπτη μετά το χαλάρωμα, θα φτάσει στον Πειραιά, προκειμένου να πάρει το πλοίο της επιστροφής για την Κρήτη.