Όλα πήγαν καλά χθες λοιπόν στην πίτα της Περιφέρειας. Ωστόσο, ορισμένοι πρόσεξαν ότι μετά από πολλά χρόνια απουσίαζε το γκρουπ των Γερμανών που ερχόταν εδώ με τον Σταμάτη Λυμπερόπουλο για το μάζεμα των ελιών και παρακολουθούσαν την εκδήλωση - τελετή κάθε χρόνο. Να τους ενημερώσω λοιπόν ότι…δεν έχει να κάνει με την τελετή, αλλά με τις…πτήσεις κι όχι μόνο!

Όπως με ενημέρωσε ο Σταμάτης Λυμπερόπουλος μετά από 15 χρόνια συνεχούς εφαρμογής του προγράμματος αισθάνεται περίεργα και στενάχωρα!

«Καταρχάς φέτος και να το είχαμε προγραμματίσει θα ήταν δύσκολο με τόσο ακραίες καιρικές συνθήκες. Αλλά δεν προχώρησε λόγω πτήσεων» λέει.

«Με την Ακαδημία Τόμας Μόρους θέλουμε να συνεχίσουμε, αλλά εκείνοι θέλουν πτήσεις κατευθείαν. Μπορούν να το κάνουν τον Νοέμβριο. Εντάξει, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τον Δεκέμβριο, από τις 27 όπως το κάνουμε τώρα 15 χρόνια» λέει ο κ. Λυμπερόπουλος και συνεχίζει:

«Είμαστε ήδη σε επαφή με τα λαϊκά πανεπιστήμια της Βεστφαλίας Ρηνανίας για να συνεχίσουμε το πρόγραμμα» καταλήγει.