Την πρόθεσή του να στηρίξει μέχρι τέλους την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες για την άμεση επιστροφή του Εργοτέλη στις επαγγελματικές κατηγορίες επανέλαβε στο χθεσινό Δ.Σ. της ομάδας ο Γιώργος Βρέντζος.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” παρά την απογοήτευσή του για τη μη στήριξη που είχε έως τώρα από την ομάδα των συνεργατών του εξ Aθηνών, διαβεβαίωσε ότι θα προσθέσει 200.000 ευρώ επιπλέον στο μπάτζετ προκειμένου να υλοποιηθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου. Όλα αυτά βέβαια με δεδομένες τις περικοπές που θα γίνουν στους υψηλόμισθους ποδοσφαιριστές και τις αποδεσμεύσεις (4 με 5) που θα υπάρξουν.

“Είμαστε απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις μας έως τώρα και δεν χρωστάμε πουθενά. Θα συνεχίσουμε έτσι και στο φινάλε της σεζόν εάν όλα πάνε καλά αγωνιστικά, κανένας δε θα χάσει τα χρήματά του”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βρέντζος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι κατά τη διάρκεια της οκτάμηνης θητείας της διοίκησής του, έχουν μειωθεί κατά 31% τα τρέχοντα χρέη του Ερασιτέχνη Εργοτέλη.

Ο κ. Βρέντζος εξήγησε ωστόσο στους παράγοντες του σωματείου ότι δεν έχει τη δυνατότητα να καλύπτει στο εξής τα μηνιαία έξοδα (ύψους περίπου 5000 ευρώ) που αφορούν τον γενικότερο οργανισμό του Μαρτινέγκο (πλην της πρώτης ομάδας και του ανεξάρτητου μπάσκετ).

Τόνισε δε ότι θα καλύψει προσωπικά τους μισθούς του Δεκεμβρίου αλλά από τον επόμενο μήνα και μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει αυτό το έλλειμμα να καλυφθεί από άλλους παράγοντες. Προέτρεψε μάλιστα τους αντιπροέδρους του συλλόγου κ.κ. Στειακάκη, Σουλτάτου να αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου να καλυφθούν οι συγκεκριμένες ανάγκες, μέσα από τη δημιουργία ίσως μιας διοικούσας επιτροπής.

Από κει και πέρα στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη προς το παρόν, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα γίνουν σημαντικές προσθήκες που ίσως φθάσουν και τις 7 με 8! Ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές κυρίως με παίκτες από τον χώρο της Β’ Εθνικής και αναμένονται εξελίξεις.

Για το θέμα του Μπολάκη που είναι θετικός στο να φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη, οι “κιτρινόμαυροι” θα προτιμούσαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο από τον ΟΦΗ, ωστόσο ο συμπολίτης είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι λοιπόν μόνο εάν δε βρεθεί κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση, μπορεί να προχωρήσει ο δανεισμός του.

*Αύριο (12μ) θα πραγματοποιηθεί στο Μαρτινέγκο η τακτική Γενική Συνέλευση που έχει προκηρυχθεί από τους εκκαθαριστές της ΠΑΕ Εργοτέλης Δημήτρη Παπουτσάκη και Γιάννη Δασκαλάκη και έχει τυπικό χαρακτήρα.

Τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1) Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1ης Ιουλίου 2015 έως 27ης Ιουνίου 2016, μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

2) Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και της διαχείρισης της πιο πάνω χρήσης.