Τις μεταγραφικές εξελίξεις είναι έτοιμος να δρομολογήσει στον Εργοτέλη ο Γιώργος Βρέντζος. Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” επέστρεψε χθες στο Ηράκλειο και έπιασε δουλειά πηγαίνοντας στο Παγκρήτο και μιλώντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ σήμερα θα ηγηθεί του Δ.Σ., το οποίο θα συνεδριάσει με βασικό θέμα την πορεία της ομάδας και τις μεταγραφές.

Ο κ. Βρέντζος έδωσε το “παρών” χθες στο Παγκρήτιο και ευχήθηκε στους παίκτες του, ενώ παράλληλα τους έκανε γνωστές και τις αποφάσεις του για τη συνέχεια, ζητώντας τους περισσότερη προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της:

«Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε περισσότερο. Να εκτιμήσετε ότι οι συνθήκες δουλειάς είναι ιδανικές αλλά και το γεγονός ότι είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις απέναντι σας. Θέλω περισσότερη δουλειά και όχι νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου. Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα πετύχει τους στόχους της». Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα γίνουν περικοπές στο μπάτζετ και μειώσεις στους μισθούς κυρίως των υψηλόμισθων αλλά ότι θα κοπεί όπως είπε ο πρόεδρος του Εργοτέλη θα δοθεί στο τέλος ως μπόνους ανόδου.

Στον Εργοτέλη είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν τα λάθη του καλοκαιριού και να ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις που πονάει για να διεκδικήσει την άνοδο. Θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρχουν κι άλλες αποχωρήσεις πέραν αυτής του Τσουμάγκα και δεν αποκλείεται να σημειωθούν και εκπλήξεις με βασικούς παίκτες. Παράλληλα θα έρθουν και…ενισχύσεις, χωρίς μέχρι τώρα να βγαίνει τίποτα προς τα έξω από την πλευρά της διοίκησης. Χθες γράφτηκε το όνομα του 33χρονου κεντρικού αμυντικού Σάκη Τέλλου ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά στον Εργοτέλη έλεγαν ότι δεν γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή. Ο Τέλλος πήγε στον Βόλο το καλοκαίρι, όμως αποδεσμεύτηκε πριν από μερικές ημέρες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Αιγινιακό, Τρίκαλα (με τα οποία πανηγύρισε την άνοδο όντας βασικός με 18 συμμετοχές κι ένα γκολ το 2014-15), Πανσερραϊκό, Καλαμάτα, Αναγέννηση Επανομής, Μακεδονικό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Παναχαϊκή και Τύρναβο.

Σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δ.Σ του Εργοτέλη με βασικό αντικείμενο συζήτησης την πορεία της ομάδας και τα μεταγραφικά. Ο Γιώργος Βρέντζος αναμένεται να ανακοινώσει την πρόθεση του να βοηθήσει την ομάδα και στη συνέχεια όμως θεωρείται σίγουρο ότι για άλλη μια φορά θα σταθεί στην πενιχρή στήριξη που έχει από τους παράγοντες της ομάδας σε αυτή την προσπάθεια και θα ζητήσει περισσότερη βοήθεια.

Την ίδια στιγμή στοχεύοντας ο Εργοτέλης προετοιμάζεται από χθες και για την πρώτη αναμέτρηση του νέου έτους με τον Αγ. Ιερόθεο την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στο Παγκρήτιο στοχεύοντας στη νίκη για να πλησιάσει στον ένα βαθμό από την κορυφή.