Μπορεί οι παίκτες του ΠΟΑ να έχουν το ρεπό τους αλλά χθες πέτυχαν το καλύτερο γκολ της χρονιάς με την επίσκεψη τους στο «Κέντρο Ειδικών Παιδιών – ο Άγιος Σπυρίδων» στον Κρουσώνα.

Αντιπροσωπεία των πρασίνων αποτελούμενη από τους Πετράκη, Πετρά, Τριανταφύλλου, Χατζηανδρέου, Μπουτσάκη, Ντραγκόντι, Ζαργκλή, Ματαλλιωτάκη και Καρβελά συνομίλησαν με τα παιδιά του «Κέντρου» ενώ τους μοίρασαν αναμνηστικά δώρα του συλλόγου.

Λίγα λόγια για το «Κέντρο Ειδικών Παιδιών-ο Άγιος Σπυρίδων»:

Το «Κέντρο Ειδικών Παιδιών – ο Άγιος Σπυρίδων» είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Ειδικώς Αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό» Σωματείο, με κοινωνική προσφορά από το έτος 1975 σε άτομα με νοητική υστέρηση καθώς και στις οικογένειες τους.

Αποστολή του: Η διάγνωση, ειδική αγωγή, υποστήριξη, εκπαίδευση, κατάρτιση και δράσεις κοινωνικής ένταξης ατόμων με νοητική υστέρηση, μέσω των τομέων και υπηρεσιών που για το σκοπό αυτό υλοποιεί.

Βραβεία:

• Το «Κέντρο» συμμετείχε στις Πανελλήνιες Γενικές Εκθέσεις που συνδιοργανώνονταν και από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης από το 2001 και εξής, όπου και έχει ειδικώς βραβευθεί από το Δ.Ε.Κ.Κ. και την Δ.Ε.Θ.

• Το «Κέντρο» κατά το έτος 2002, βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ως η πιο δραστήρια οργάνωση στο νομό στον τομέα της Κοινωνικής Φροντίδας.