Κοινά συνθήματα στο φινάλε

Λίγο η παγωνιά και λίγο η εορταστική περίοδος απέτρεψαν τον κόσμο να δώσει χθες δυναμικό “παρών” στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ». Στην έναρξη του αγώνα οι φίλαθλοι δεν ξεπερνούσαν τους χίλιους. Μεταξύ αυτών και 11 ηρωικοί οπαδοί του Παναιγιάλειου που κάθισαν στη Θύρα 6 και αρκετές φορές προσπάθησαν να φωνάξουν για την ομάδα τους.

Στο τέλος του αγώνα μάλιστα τα συνθήματά τους κατά του ποδοσφαιρικού κέντρου, ενώθηκαν με αυτά των οπαδών του ΟΦΗ...

Μ.Β.



“Χορεύει” στις Αναδρομές ο Εργοτέλης

Στις Αναδρομές θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα ο μπασκετικός Εργοτέλης. Το βράδυ της παραμονής στο γνωστό κέντρο των Αρχανών θα γίνει ο ετήσιος χορός της ομάδας με τους Πάνο Καλίδη και Λένα Παπαδοπούλου να αναλαμβάνουν τη διασκέδαση του κόσμου.

Η τιμή εισόδου με πλήρες μενού είναι στα 35 ευρώ.

Μ.Β.



Φιλικό αλληλεγγύης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αθλητικές δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Σήμερα λοιπόν (5μ.μ.) είναι η σειρά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης που θα δώσουν φιλικό αγώνα μπάσκετ στα “Δύο Αοράκια” με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα δοθούν στην γνωστή οργάνωση ‘’ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Μ.Β.



Τίμησαν τη μνήμη τους

Χθες οι υγειονομικοί του Ηρακλείου μαζί με τις ποδοσφαιρικές ομάδες των ΕΚΑΒ-Δικηγόρων-Ιατρικών Επισκεπτών τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τη μνήμη των Δημήτρη Βουρβαχάκη-Βαγγέλη Κελαράκη με ένα μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για βοήθεια συμπολιτών μας που τα έχουν ανάγκη”. Δημήτρη-Βαγγέλη θα σας θυμόμαστε πάντα με αγάπη-νοσταλγία γι’ αυτά που προσφέρατε και τις παρακαταθήκες που μας κληρονομήσατε” αναφέρει ο εκπρόσωπως των υγειονομικών κ. Τσικανδηλάκης.



Σόμπα στη γραμματεία

Μπορεί το παρκέ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης να φούσκωσε από την υγρασία και να προκάλεσε την αναβολή του αγώνα του Πανιωνίου με τον Χολαργό όμως και στα Δύο Αοράκια η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη από θέμα κρύου.

Οι μόνοι που την... έβγαλαν καθαρή στο προχθεσινό ματς του «Ηράκλειο» ήταν οι κριτές και ο κομισάριος στη γραμματεία που όντας προνοητικοί, «επιστράτευσαν» αερόθερμο για να ζεσταθούν!

Μ.Β.



Στις 28/2 μετατέθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του ΠΣΑΤ

Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς του ΠΣΑΤ, με δώρο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο Hyundai i10 1,0, ο τυχερός του οποίου θα προκύψει από τα τέσσερα τελευταία ψηφία του 1ου λαχνού του Λαϊκού Λαχείου στην κλήρωση της 28ης Φεβρουαρίου 2017, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί και δημοσιοποιηθεί.

Τα μέλη του Συνδέσμου, οι φίλοι και κάθε ενδιαφερόμενος μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Συνδέσμου (2103631861, 2103634719, [email protected]) για πληροφορίες σε ό,τι αφορά την προμήθεια των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς, που πραγματοποιείται στην προσπάθεια που κάνει το Δ.Σ. για την οικονομική ενίσχυση του ΠΣΑΤ και κατ’ επέκταση τη στήριξη της πολύπλευρης δράσης, που αναπτύσσεται με σειρά πρωτοβουλιών του.

Η στήριξη και η συμβολή, στην διάθεση των λαχνών (τιμώνται 3 ευρώ έκαστος), είναι αναγκαία και το Δ.Σ. ευχαριστεί εκ των προτέρων γι’ αυτό.