Από σοβαρά επεισόδια στην εξέδρα και έξω από το γήπεδο, σημαδεύτηκε το ματς Πανιώνιος-Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών μπάσκετ. Όλα άρχισαν όταν περίπου 100 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί εμφανίστηκαν στη Ν. Σμύρνη και μπήκαν από μια ανοιχτή πόρτα στο κλειστό, κινούμενοι προς τους φίλους των γηπεδούχων.

Η κατάσταση χειροτέρεψε, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης σε συνεννόηση με την Αστυνομία, ζήτησε να απομακρυνθούν οι οπαδοί ώστε να ξεκινήσει η αναμέτρηση. Οι εξαγριωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν τότε με αυτούς του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί τραυματισμοί.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 73-59 ωστόσο ο επεισοδιακός αγώνας θα έχει συνέχεια στα αρμόδια όργανα. Μάλιστα ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης ζήτησε τις εκθέσεις της Αστυνομίας, “ούτως ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση».