Η παρουσίαση του νέου cd του Νίκου Ταβερναράκη με τίτλο «Η Δική μου η ΑλήθειαΚρύβεται στα Παραμύθια» θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στο “Πολύκεντρο Νεολαίας” (Ανδρόγεω).

Ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο Κωστής Μουδάτσος.

Θα παίξει το μουσικό σχήμα “Ζυγιά του Νότου”: Γιώργος Δεμέτζος: λύρα-τραγούδι, Βαγγέλης Φουκάκης: λαούτο, Νίκος Ταβερναράκης: κρουστά-τραγούδι, Μπάμπης Πατεράκης: κιθάρα-τραγούδι, Δημήτρης Μακράκης: νέυ.

Στη βραδιά θα συμμετέχουν και οι: Παντ. Θαλασσινός, Μιχ. Κουνάλης, Γ. Μανωλιούδης, Δημ. Ζαχαριου- δάκης, Γ. Παπαδάκης, Μιχ. Πετσάκης, Ν. Ξυλούρης (Γκρας), Μαν. Στεφανάκης.

Σήμερα έρχεται με ένα ακόμα προσωπικό του CD με τίτλο «Η Δική μου η Αλήθεια Κρύβεται στα Παραμύθια» να μας μιλήσει, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει να ονειρευτούμε. Για πρώτη φορά αναλαμβάνει το βάρος της ερμηνείας των τραγουδιών καλώντας μας να γίνουμε συνοδοιπόροι, καθώς δίπλα του βρίσκονται ιδιαίτεροι ερμηνευτές όπως ο Παντ. Θαλασσινός, ο Γιώρ. Μανωλιούδης, ο Μιχ. Κουνάλης και ο Δημ. Ζαχαριουδάκης. Το CD αυτό περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια και μέσα σε αυτά βρίσκονται δυο τραγούδια τα οποία γράφτηκαν όταν γεννήθηκαν τα δυο του παιδιά, η Φραντζέσκα και ο Νικόλας.

Επίσης σε αυτό το CD συμμετέχει και η μικρή του κόρη η Φραντζέσκα με μια απαγγελία δίνοντας την έναρξη σε όλο αυτό το μουσικό άκουσμα. Ένα σύμπλεγμα ήχων και μουσικών οργάνων παίρνει σάρκα και οστά. Το πιάνο παντρεύεται με την λύρα και οι παραδοσιακές λέξεις με το έντεχνο αλλά και το παραδοσιακό στυλ και όλα αυτά με πολύ σεβασμό απέναντι στην παράδοσή μας. Το λαούτο με την πολίτικη λύρα σε συνεργασία με την κιθάρα καθώς και ένα σύνολο από πολύ ιδιαίτερα μουσικά όργανα σε καλούν να ακούσεις της μοίρας το καλάθι, την δική μου την αλήθεια, το διαμαντένιο όνειρο, τον Απριλομάη, την κόκκινη νυχτερίδα, του φεγγαριού τον μοναχογιό καθώς και τα υπόλοιπα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτό το CD.