Μετά από αρκετές εβδομάδες απραξίας, τα κορίτσια του ΟΦΗ επανέρχονται στη δράση και μάλιστα αύριο θα αγωνιστούν για πρώτη φορά εντός έδρας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Ζαφείρη Λατσούδη φιλοξενεί για τη 2η αγωνιστική στο Γεντί Κουλέ (2μμ) την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου, μια αναμέτρηση που θα διαιτητεύσει ο Ταμπουρατζής από το Λασίθι με βοηθούς τους Λιάγκο- Σολυδάκη από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Οι γυναίκες του Εργοτέλη έχουν αύριο (3μμ) πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική, υποδεχόμενες τον Νέο Αστέρα Ρεθύμνου. Ο Ταμπουρατζής θα σφυρίξει και αυτό το ματς με βοηθούς τους Πλατζουνάκη-Σολυδάκη.

*Νέα νίκη επίσης με σκορ 5-1, πέτυχε η Εθνική ομάδα γυναικών επί της αντίστοιχης της Κύπρου και στην δεύτερη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Κομοτηνή. Δύο γκολ για την Εθνική πέτυχε η Βάσω Κυδωνάκη του ΟΦΗ και από ένα η Δήμητρα Παντελιάδου, η Αναστασία Παπαδοπούλου και η Ελένη Μάρκου. Σκόρερ για την Κύπρο ήταν η Χρυσοστόμου.

ΕΛΛΑΔΑ: Παπακωνσταντίνου (74’ Πελετίδου), Κυδωνάκη, Κοκοβιάδου, Σιδηρά (62’ Σπυριδωνίδου), Χατζηγιαννίδου (74’ Πύθουλα), Δημητρίου (46’ Παντελιάδου), Α. Παπαδοπούλου, Μωραΐτου (46’ Κωτσάκη), Μάρκου, Τ.Γεωργίου (74’ Κόντου), Νάτη (62’ Κακαμπούκη).