Με καλές εμφανίσεις και πόντους στην ευρωπαϊκή κατάταξη επέστρεψαν από τα 2 διεθνή πρωταθλήματα της Tennis Europe οι αθλητές του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Βολτυράκης που από φέτος ζει και προπονείται στο Ηράκλειο πέτυχε τόσο στο Nicosia Field Club όσο και στο Famagusta Cup να περάσει στον γύρο των “16” στο κυρίως ταμπλό έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά, πετυχαίνοντας μάλιστα 5 νίκες και στα 2 τουρνουά.

Αυτές οι νίκες είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει και τους πρώτους του πόντους στην ευρωπαϊκή κατάταξη. Ακόμα ο Βαγγέλης Μπόγρης συμμετείχε στο Famagusta Cup στη Λεμεσό και βρέθηκε μία ανάσα από το κυρίως ταμπλό καθώς αφού κέρδισε ένα προκριματικό γύρο αποκλείστηκε δύσκολα στο 3ο σετ από το Νο 4 του ταμπλό. Επίσης ο Δημήτρης Δελάκης αν και αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο έδειξε ότι θα μπορούσε να πάει ακόμα μακρύτερα καθώς ηττήθηκε δύσκολα από τον Κύπριο αντίπαλό του. Την αποστολή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. συνόδευσε ο προπονητής και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Μανώλης Δολιανίτης. Το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. συγχαίρει αθλητές και προπονητές και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Τουρνουά πορτοκαλί μπάλας

Με 7 ανερχόμενα τενιστάκια εκπροσωπήθηκε ο “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α. στο 4ο και τελευταίο Παγκρήτιο πρωτάθλημα πορτοκαλί γηπέδου για παιδιά 8-10 ετών που φιλοξενήθηκε στον Ο.Α. Ρεθύμνου.

Αγοράκια και κοριτσάκια του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. πέτυχαν αρκετές νίκες αλλά πάνω απ’ όλα πέρασαν ένα ευχάριστο σαββατιάτικο πρωινό με παιδιά από όλο το νησί γεμάτο τένις.

Οι ομάδες του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. ήταν οι:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1: Τσατσάκης Έκτορας, Χειρακάκη Ιωάννα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2: Δολιανίτης Ηλίας, Γαρεφαλάκη Λένα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3: Παπατσίμπα Ζωή, Κοντολαιμάκη Τόνια(από ΛΑΤΩ)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 4: Τσατσάκης Πάρης, Κιασίντ Νάντια. Την ομάδα του συλλόγου συνόδευσε και καθοδήγησε η προπονήτρια Ζαχαρένια Συλλιγάρδου. Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και μαζί μ’ αυτά και την προπονήτρια τους.