Μπορεί οι Νέες του Εργοτέλη να μην υφίστανται πλέον, τουλάχιστον για φέτος μετά την διοικητική απόφαση αναστολής της δραστηριότητάς τους,

αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυρες» δεν θα εκπροσωπηθούν στον γυναικείο ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας.

Οι μικρές του Εργοτέλη υπό την καθοδήγηση της Γιάννας Δούκα είναι έτοιμες να μπουν στη μάχη της Γ’ Εθνικής, ένα πρωτάθλημα που κανονικά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει αυτήν την Κυριακή, αλλά λόγω των εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα καθυστερήσει.

Στο Μαρτινέγκο δε λείπει η όρεξη για ένα νέο ξεκίνημα, με στόχο μάλιστα την άνοδο σε πρώτη φάση στη Β’ Εθνική.

“Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το γνωρίζουμε πολύ καλά, γιατί ανέκαθεν η δεύτερη ομάδα του Εργοτέλη αγωνιζόταν σε αυτή την κατηγορία.Με βάση βέβαια τις εξελίξεις που είχαμε στις Νέες Εργοτέλη, τα δεδομένα για τη μικρή ομάδα αλλάζουν, καθώς η ομάδα αυτή καλείται τώρα να ανεβάσει τον Εργοτελη ψηλά και στην κατηγορία που του αξίζει. Αυτός είναι ο στόχος και η γραμμή που δίνει το σωματείο μας.Ξανά στην Α’ Εθνική με παιδιά δικά μας που αγαπούν την ομάδα και την ιστορία της και θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο,να τιμούν το fair play και το ευ αγωνίζεσθαι.Είμαστε σε καλό δρόμο’’ τονίζει η Γιάννα Δούκα στην ιστοσελίδα “Ματιές στο γυναικείο ποδόσφαιρο”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρόστερ του Εργοτέλη βρίσκονται 32 κορίτσια, τα οποία έχουν προωθηθεί από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που στελεχώνεται από ομάδες της Κρήτης, αντίπαλοι του Εργοτέλη θα είναι ο Νέος Αστέρας Ρεθύμνου, ο Αρίων Σητείας, η Ιεράπετρα και η Νεάπολη.