
Ψύχραιμη στάση τηρούν στον ΟΦΗ αναφορικά με την αναβολή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Στην κρητική ομάδα σέβονται την απόφαση της ΕΠΟ και από την άλλη είναι σε αναμονή για να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους. Οι επικεφαλείς της ομάδας είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ομοσπονδία αναζητώντας την απάντηση στο ερώτημα τι θα γίνει και με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στα Τρίκαλα. Η διακοπή είναι επ’αόριστον αλλά δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την αγωνιστική της ερχόμενης Τετάρτης που είναι και η μοναδική που υπάρχει στα μέσα της εβδομάδας.
Για τον ΟΦΗ η αναβολή δεν είναι ούτε θετική ούτε όμως και αρνητική. Από τη μια κανείς δεν την ήθελε λίγο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος από τη άλλη όμως το άσχημο ξεκίνημα αλλά και ορισμένα προβλήματα (Βουό) είναι λόγοι για τους οποίους η διακοπή μπορεί να κάνει και καλό στην ομάδα του Ηρακλείου.
Ηδη πάντως η τεχνική ηγεσία αναζητά αντίπαλο για φιλικό το Σαββατοκύριακο.
Εμπιστοσύνη
Την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και στους παίκτες εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Σταύρος Λαμπράκης στη διοίκηση στη διάρκεια του προχθεσινού Δ.Σ στο οποίο έδωσε το παρόν για να ενημερώσει, για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και την πορεία της ομάδας.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Σταύρος Λαμπράκης τόνισε: «Το ταβάνι της ομάδας είναι πολύ υψηλότερο» και πρόσθεσε «είμαστε σταναχωρημενοι και προβληματισμένοι. Το ίδιο και οι παίκτες. Είναι συνειδητοποιημένοι και καταλαβαίνουν ότι δεν έχουμε παίξει αυτό που μπορούμε στα δυο πρώτα παιχνίδια. Είναι όμως πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα. Εχουμε παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας, για να πρωταγωνιστήσει. Η κατηγορία είναι δύσκολη και θα παιχθεί μέχρι το τέλος. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πίστη. Είμαστε ομάδα, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο».
Ανοίγει μπουτίκ στο Talos
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει πράξη αυτό που είχε αναγγείλει πριν απο μερικές μέρες με τη δημιουργία μπουτίκ, με επίσημα προιόντα της ΠΑΕ.
Η πρώτη μπουτίκ θα ανοίξει στο Talos Plaza και θα φιλοξενεί προιόντα του ΟΦΗ απο τη συνεργασία που έχει η κρητική ομάδα με τη NIKE.
Παράλληλα, η μπουτίκ θα έχει και άλλα προιόντα του ΟΦΗ. «Είναι μια καλή συμφωνία για τον ΟΦΗ, σε ένα χώρο που έχει σημαντική εμπορική κίνηση. Το θετικό για μας είναι ότι το κατάστημα που έχουμε βρεί, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ σύντομα, θα είμαστε σε θέση να το λειτουργήσουμε» τονίζει εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Μιχάλης Μυλωνάκης.
Στόχος του ΟΦΗ είναι η μπουτίκ στο Talos Plaza, να λειτουργήσει πριν τα Χριστούγεννα.
• Σήμερα στις 8μ.μ θα γίνει το δείπνο της ΠΑΕ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα στο “Αρχοντικό” στην Ρογδιά.

