Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε o ΟΦΗ στην Α2 βόλεϊ, δείχνοντας απο νωρίς ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη επιβλήθηκε άνετα του Μίλωνα στο ΒΑΚ με 3-0, βρίσκοντας αντίσταση μόνο στο τρίτο σετ, στο οποίο βρέθηκε πίσω με 15-7, αλλά τελικά το πήρε και αυτό με 25-23, κερδίζοντας έτσι το ζεστό χειροκρότημα απο τους 150 περίπου φιλάθλους.
«Χρειάζεται να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Η ομάδα έχει υψηλό επίπεδο και αυτό φαίνεται», δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.
Tα σετ: 25-15, 25-19, 25-23
ΟΦΗ (Zλατιλίδης): Mαγριπλής, Δημητρούδης, Καπίρης, Κυριακίδης, Ιλιτς, Χατζηλιάδης, Αρχοντούδης, Παπαδάκης, Τεφτσής, Μαριάτος, Μουτάφης, Περπινάκης, Αυτζιόγλου, Κοσκινάς.
Αντίθετα ο ΣΦΠΧ δεν τα κατάφερε στην Αθήνα όπου ηττήθηκε με 3-2 από τον Πανερυθραϊκό.
Ηττα της Μεσσαράς
Η Μεσσαρά ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στην Α2 γυναικών, χάνοντας με 3-1 στην Αθήνα από τις Αμαζόνες.
Τα σετ 16-25, 25-19,25-21,25-12
ΜΕΣΣΑΡΑ (Ιωάννου) Τσοπούλου, Μανωλάκη, Αλεξάκη, Ποδαρά, Μαυρέα, Καψαμπέλη (λ),Γεωργιλά, Μπριλλάκη, Ζωγραφάκη.
Οι γυναίκες του ΟΠΕΡ τέλος ηττήθηκαν με 3-1 στο Χαλάνδρι (25-17,
25-15,16-25,25-12).

