Ούτε κλαίει ούτε γελάει ο ΟΦΗ μετά το χθεσινό ισόπαλο 1-1 με τον Κισσαμικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής στο Μάλεμε.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στον ΟΦΗ αφού, χωρίς να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, είχε την χρυσή ευκαιρία να φύγει νικητής αλλά μια ολιγωρία στο τέλος και ένα διαιτητικό λάθος τού στέρησαν αυτή τη χαρά και τον υποχρέωσαν να περιοριστει στον βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί. Αυτό ανάγκασε τον Νίκο Νιόπλια να αλλάξει τα πλάνα του και να διαφοροποιήσει την ενδεκάδα παρατάσσοντας την ομάδα του με ένα νέο σχήμα (3-5-2) αφήνοντας εκτός τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές.

Ο ΟΦΗ παρʼ όλα αυτά αντιμετώπισε δυσκολίες στο βαρύ τερέν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κισσαμικό να στέκεται καλύτερα και να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνά του. Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ισορρόπησε και τουλάχιστον για ένα περίπου 20λεπτο είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Ωστόσο πέραν μιας φάσης στο ξεκίνημα του β` μέρους δεν απείλησε ιδιαίτερα μέχρι που ήρθε το γκολ του Βουό στο 80`.

Ο Νιόπλιας στο τελευταίο 20λεπτο πέρασε στο παιχνίδι τους Ράντι και Χαντί θέλοντας να δώσει μια φρεσκάδα στην επίθεση ενώ από την άλλη ο Μπαξεβάνος απάντησε με τον Μίλιτς που ήταν ο παίκτης που τον δικαίωσε στο τέλος πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αφού ο Κισσαμικός ήταν καλύτερος του ΟΦΗ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον Κίκε να δημιουργεί ρήγματα κυρίως στο α` μέρος αλλά από την άλλη ο ΟΦΗ μπορεί να αισθάνεται αδικημένος απ΄τον τρόπο που προήρθε η ισοφάριση με γκολ-φάουλ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Με μια μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το β` μέρος για τον ΟΦΗ, με τον Ογκμποε να πατάει την μπάλα για τον Βουό και ο Ιβοριανός να σουτάρει δυνατά, αλλά άουτ.

Μετά το 65` ο Κισσαμικός επανήλθε και στο 68ʼ στο φάουλ του Τιάγκο, ο Δαύκος έδιωξε σε κόρνερ ενώ στο 76ʼ η κεφαλιά του Παντελάκης έφυγε λίγο άουτ.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε από το πουθενά στο 80ʼ μετά από

σέντρα του Βαλλιάνου και προβολή του Βουό από κοντά (0-1).

Στο 88ʼ έγινε το 1-1, με τον Τσερκέζο να κάνει κοντρόλ με το χέρι και να πασάρει στον Μίλιτς που με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα(1-1). Ο Μιχαηλίδης (Bοιωτίας) δεν απέφυγε τα λάθη.

Στην φάση του 1-1 έχει ευθύνη και ο πρώτος βοηθός Φίλος (Βοιωτίας). Ο Κισσαμικός διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνεθ στο 93ʼ από τον Αντουκόρ. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Όστοιτς, Κώτσιος, Βουό, Βαλλιάνος, Λαζαρίδης, Κίκε.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσερκέζος, Σεληνιωτάκης, Γκούμας, Κουρέλας, Κίκε, Ντιάγκο, Μάντζης (70ʼ Μίλιτς), Θέος (73ʼ Βλάχος).

ΟΦΗ: Δάφκος, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Φαζός, Κώτσιος, Οστοιτς, Νάστος, Αντουκόρ, Μασάδο (70ʼ Χαντί), Βουό, Ογκμποε (70ʼ Ράντι).