Με την ελπίδα ότι θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών αναχώρησε η αποστολή του «Ηράκλειο» για την Αθήνα όπου σήμερα (5μμ) θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο κλειστό του Εσπέρου για την 4η αγωνιστική της Α2.

Οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΓΣ Λαρισαίων και Δούκα, κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της και μέχρι στιγμής έχει δύο νίκες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπούσιας, Δημόπουλος και Ζαχαρής.

Τα υπόλοιπα ματς της 4ης αγωνιστικής: Χολαργός- Αίολος, Αρκαδικός- Μαχητές, Γ.Σ. Λαρισαίων – ΑΕΛ, Δούκας- Ηρακλής, Πανιώνιος – Παγκράτι, Ψυχικό – Καβάλα, Αμύντας – Φάρος.

Εκτός ο Εργοτέλης

Δεύτερη αποστολή στην πρωτεύουσα μέσα σε 5 μέρες για τον Εργοτέλη ο οποίος μετά την ήττα στο Κοντόπευκο, αγωνίζεται αύριο (5μμ) στο Μπραχάμι με αντίπαλο τον Κρόνο για την 5η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Ασφαλώς η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα ταξίδια με το καράβι είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τους “κιτρινόμαυρους” που εξακολουθούν να στερούνται των υπηρεσιών του Σταμάτη.

“Αφήνουμε πίσω την κούραση του ταξιδιού, την δικαιολογημένη απογοήτευση και κοιτάμε μπροστά.Σαν ομάδα θα πολεμήσουμε, σαν ομάδα χάνουμε, σαν ομάδα θα ξανακερδίσουμε” τόνισε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Βαγγέλης Γιαννουλάκης ενώ ο προπονητής Γιώργος Μακράκης δεν άφησε αναπάντητους τους σκληρούς χαρακτηρισμούς της διοίκησης της Αγ. Παρασκευής προς το πρόσωπό του: «Είναι ντροπή να χαρακτηρίζεις ανθρώπους με τους οποίους δεν έχεις μιλήσει ποτέ. Τέτοιοι παράγοντες πρέπει να απέχουν από τον αθλητισμό».

Το ματς του Εργοτέλη με τον Κρόνο θα σφυρίξουν οι Κωνσταντινίδου- Σταθόπουλος.

Θα παίξουν ακόμα Ζωγράφου – Ιωνικός Ν., Πρωτέας- Μαρούσι, Απόλλων – Περιστέρι, Πανερυθραϊκός- Ελευσίνα, Αγ. Παρασκευή- Κηφισιά, Μανδραϊκός- Τρίτων , Παπάγου – Κορωπί.

Με Κάδμο ο ΟΦΗ

Την δεύτερη νίκη του στο κλειστό του ΒΑΚ φιλοδοξεί να σημειώσει ο ΟΦΗ που υποδέχεται αύριο (5μμ) τον Κάδμο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιάννης Κόκκινος είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά και θα τους έχει στη διάθεσή του ενώ το ντεμπούτο του είναι πιθανό να κάνει ο Πραντζής. Στον ΟΦΗ περιμένουν μια ανάλογη “καυτή” ατμόσφαιρα, όπως στο ματς της πρεμιέρας με τη Νίκη, προκειμένου να γίνει λίγο πιο εύκολο το έργο τους απέναντι στην ομάδα της Θήβας.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Καρακωνσταντόπουλος- Σιδέρης.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα : Σαντορίνη – Νίκη Αμ., Λοκρός – Ιπποκράτης, Πανναξιακός- Πεντέλη, Αρης Ν.- Προμηθέας Χ.

Το Ρέθυμνο φιλοξενεί σήμερα την ομάδα του Λαυρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 (5μμ, Σχινάς-Μάνος- Αναστόπουλος). Τα άλλα παιχνίδια είναι ΠΑΟΚ – Απόλλων Π., Προμηθέας Π. –Αρης, Κόροιβος – Δόξα Λ., Τρίκαλα – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Κολοσσός (αύριο), ΠΑΟ – Κύμη (Δευτέρα).

Για την 3η αγωνιστική της Α2 γυναικών, το Αρκάδι υποδέχεται σήμερα τα Μελίσσια (12.30μμ, Γεράνιος – Λαμπίρης).