Την πρώτη γνωριμία με την νέα του ομάδα είχε χθες ο Νίκος Ουσταμπασίδης στο φιλικό του Εργοτέλη με τον ΠΑΝΟΜ. Ο 52χρονος τεχνικός κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο στο χθεσινό ματς και πήρε μια πρώτη γεύση βλέποντας τον Εργοτέλη να κερδίζει με 9-0 την ομάδα των Μαλίων.

Το πιο σημαντικό στοιχείο του χθεσινού φιλικού πέρα από την παρουσία στον πάγκο του νέου προπονητή ήταν η επιστροφή μετά από ένα μήνα περίπου στην ενδεκάδα του Λεάλ που έδειξε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Εργοτέλης επικράτησε 9-0 του ΠΑΝΟΜ με σκόρερ τους Πόι (22ʼ), Καλέ (30ʼ), Καρρά (33ʼ), Καϊμακαμούδη (35ʼ), Λυδάκη (55ʼ), Κοιλιάρα (70ʼ, 77ʼ) και Μανουσάκη (71ʼ, 80ʼ).

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Βασιλειάδης, Καρράς, Σηφάκης, Τζανής, Τσουμάγκας, Βογιατζής, Γκοτσούλιας, Πόι, Καλέ, Καϊμακαμούδης, Κατσικοκέρης και στο β` οι

Χανιωτάκης, Καρράς (60ʼ Λεάλ), Κολόκας, Δημήτρης, Πολυχρονάκης, Ρουσάκης, Μισέλ, Μπερουασβίλι, Λυδάκης, Κοιλιάρας, Μανουσάκης.

Για τον ΠΑΝΟΜ αγωνίστηκαν οι Φανουράκης, Μαυρίδης, Κατσούλης, Διαμαντάκης, Σ. Φανουράκης, Ντούριτς, Κοκκινάκης, Μπλεμένος, Συσκάκης, Φερζάι, Λυράκης ενώ έπαιξαν και οι Ζαχαριάδης, Μυλάκης, Ρεμπελάκης, Μπελιβανάκης και Αργυρός.

Για το Σαβββατοκύριακο δόθηκε ρεπό στους παίκτες του Εργοτέλη, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το πρωί.

«Όλοι υπό κρίση»

Μια μέρα νωρίτερα πάντως ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος βρέθηκε στην προπόνηση και μίλησε προς τους παίκτες με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” μίλησε σε αυστηρό ύφος και αφού ξεκίνησε από την διοίκηση η οποία όπως είπε δεν έχει καταφέρει να προστατεύσει την ομάδα διαιτητικά, το τεχνικό επιτελείο που δεν έχει περάσει νοοτροπία νικητή και πρωταθλητισμού, αλλά και την τεχνική ηγεσία για την αγωνιστική εικόνα στάθηκε στη ευθύνη που φέρουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. «Δεν σέβεστε την προσπάθεια της διοίκησης. Είστε όλοι όχι μόνο πληρωμένοι αλλά και καλοπληρωμένοι και προπληρωμένοι και υπερβολικά πληρωμένοι. Από εδώ και στο εξής είστε όλοι υπό κρίση. Ο Γενάρης είναι κοντά και όποιος θέλει κι αξίζει να είναι στον Εργοτέλη θα πρέπει να το δείξει…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον Γ. Χατζηνικολάου είπε πως είχε σοβαρό μερίδιο ευθύνης και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο οι δυο πλευρές προχώρησαν στην λύση της συνεργασίας, ενώ οι υπόλοιποι όπως τόνισε θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να δείξουν την πραγματική τους αξία.