Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν στον ΟΦΗ από την ψυχρολουσία που δέχθηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στην κρητική ομάδα πνέουν μένεα κατά της διαιτησίας η οποία τους στέρησε την δυνατότητα να πάρουν τη νίκη, ενώ τα έχουν και με τον εαυτό τους για τις ευκαιρίες που σπατάλησαν για να πετύχουν γκολ και να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα.

Η διαιτησία του Μακρυπόδη πάντως ήταν ακόμα και χθες πρώτο θέμα συζήτησης στις τάξεις της ομάδας. Αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, η αποστολή του οποίου επέστρεψε χθες το πρωί ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο, ήταν ότι ο διαιτητής από την Αχαΐα προκαλούσε από την αρχή, όντας πολύ σχολαστικός μόνο για τον ΟΦΗ και τελικά έδειξε και στον αγωνιστικό χώρο ότι δεν ήθελε να τον αφήσει να πάρει αποτέλεσμα.

Πέρα από την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η διοίκηση αμέσως μετά το παιχνίδι, ο ΟΦΗ αναμένεται να προβεί και σε άλλες κινήσεις ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα του. Από σήμερα πάντως μαζεύει τα κομμάτια του και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Κισσαμικό.

Οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν αγωνίστηκε στη Ριζούπολη, δεν προπονήθηκε χθες, καθώς έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο ενώ πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς ακολούθησε ο Γιάννης Δερμιτζάκης.

Ο ΟΦΗ με την σύμφωνη γνώμη του Κισσαμικού, μετά απο επικοινωνία που υπήρξε, κατέθεσε αίτημα στην Football league για την έναρξη του αγώνα απο τις 3μμ στις 5μμ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και των δυο ομάδων και περιμένουν επίσημη απάντηση απο την διοργανώτρια.

Ορισμός με ερωτηματικά

Στο μεταξύ πριν κοπάσει ο θόρυβος από την διαιτησία του Μακρυπόδη στην Ριζούπολη ήρθε ο χθεσινός ορισμός για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας να προκαλέσει ερωτηματικά.

Στο ντέρμπι με τον Κισσαμικό ορίστηκε ο Μιχαηλίδης από την Βοιωτία που είχε σφυρίξει τον ΟΦΗ στο περσινό παιχνίδι της Ρόδου όταν και είχε αρνηθεί πέναλτι σε ανατροπή του Σαχινίδη ενώ στην συνέχεια είχε διακόψει την αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον ΑΟΧ, με αποτέλεσμα να διακόψει το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά:

Κυριακή (30/10)

Απόλλων-Καλλιθέα: Μανούχος (Αργολίδας)

Σπάρτη-Πανθρακικός: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)

Παναιγιάλειος-ΑΟΧ: Τσαμούρης (Πειραιά)

Αχαρναϊκός-Καλλονή: Περράκης (Αθηνών).

Δευτέρα (31/10)

Αιγινιακός-Λαμία: Κουμπαράκης (Θράκης)

Πανσερραϊκός-Πανελευσινιακός: Μαλούτας (Ημαθίας)

Κισσαμικός-ΟΦΗ: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Φίλος (Βοιωτίας), Κόμκοτος (Ρεθύμνου) 4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Τρίτη (1/11)

Καρδίτσα-Άρης: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα: Κυριαζίδης (Έβρου).