ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1 ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ Γ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΜ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ “ΨΑΛΙΔΑ” ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ (!) - ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΕΣΤΙΩΝΑ - ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η ΓΟΡΤΥΝΑ

Στο γήπεδο της Γαλιάς ανακόπηκε η ξέφρενη πορεία του Ηροδότου! Μετά από επτά σερί νίκες η ομάδα της Αλικαρνασσού “έχασε” βαθμούς χωρίς συνέπειες από την ισοπαλία 1-1 με τη Δόξα Γ.

Οι “κυανόλευκοι” σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΝΟΜ όχι μόνο δεν έχασαν έδαφος, αλλά αύξησαν και την διαφορά στους 6 βαθμούς! Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα!

Ο τερματοφύλακας των πρωτοπόρων Τίμος Λουτριώτης είδε για πρώτη φορά να παραβιάζεται η εστία του μετά από 650΄λεπτά συμμετοχής, με τον Χαμαλάκη να είναι ο παίκτης που κατάφερε να τον νικήσει! Στο μεταξύ συνωστισμός επικρατεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Γιούχτα, τον ΠΑΝΟΜ και τη Γόρτυνα να την μοιράζονται. Ο Ανθεστίωνας γνώρισε την πρώτη του στο πρωτάθλημα από τον Ζαρό μετά από 7 αγώνες αήττητος.

ΔΟΞΑ Γ.-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν η Δόξα Γ. και ο Ηρόδοτος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στο 20ʼ να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Χαμαλάκη (1-0).

Ο Μυλωνάς ήταν αυτός που στο 35΄με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Ζαχαριουδάκη.

ΔΟΞΑ Γ.: Χωματάς, Χαλκιαδάκης (75ʼ′ Μακριδάκης), Γιαλιτάκης, Χαμαλάκης, Παπαδιός, Σπάρος, Μόντι, Παυλόπουλος, Αντωνάκης (70ʼ′ Μπιμπάκης), Παγκαλάκης (80ʼ′ Καραμανιτάκης), Ποτηράκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Κεφαλούκος, Μπαλάφας, Κανδυλάκης, Μπερνιδάκης (70′ Ζαφείρης), Φράγκος, Μπάμπης (80′ Νικολάου Χ.), Αχιλλέως (46′ Παπαδάκης), Φραγκουλάκης, Παρθενιάδης, Μυλωνάς.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΦΑΙΣΤΟΣ 4-2

Επέστρεψε στις νίκες ο Γιούχτας κερδίζοντας με 4-2 τη Φαιστό.

Το σκορ άνοιξε ο Καστελιαννάκης στο 15ʼ, ενώ στο 17ʼο Ζανελάρι έκανε το 2-0. Το 3-0 έγινε με τον Μανουσάκη στο 67ʼ, ενώ στο 70ʼ ο Νοκάι “έγραψε” το 4-0.

Η Φαιστός πέτυχε δύο γκολ στο 75ʼ και στο 82ʼμε τους Καραλάκη και Βαθιανάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χαραλαμπάκης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Μυλωνάκης, Κασσωτάκης, Νικηφόρος (74ʼ Γριβάκης), Λουμπάκης, Ρωμανάκης, Φουκαράκης, Μανουσάκης, Καστελλιανάκης, Χρηστάκης, Μπέρκης (60ʼ Παχάκης) , Ζανελάρι (70ʼ Νοκάι).

ΦΑΙΣΤΟΣ: Σωπασής, Μερντάνι (46ʼ Τάρε), Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Σ., Κεφαλάκης (56ʼ Μερκουλίδης), Γιαννακάκης, Σιμιτζής, Καραλάκης, Φραγκιαδάκης (70ʼ Μαθιανάκης), Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ.

ΓΟΡΤΥΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ 1-0

Με “χρυσή” αλλαγή τον Δημήτρη, η Γόρτυνα κέρδισε με 1-0 τον Ρωμανό.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια με τους Τζέρτζι,

Ποντίκαλη, Κορδονούρη. Ο Δημήτρης στο 85ʼ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα “χάρισε” τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βισκαδούρος.

ΓΟΡΤΥΣ: Χαραλαμπάκης, Μερκουλίδης, Σταυρακάκης, Νικολακάκης, Ξαγοραράκης, Κορδονούρης, Τζέρτζι, Κεφάκης (60ʼ′ Μηναδάκης), Αραβιστάνης (60ʼ′ Προβιδάκης), Λουλάκης, Ποντίκαλης (84ʼ′ Δημήτρης).

ΡΩΜΑΝΟΣ: Λιουδάκης, Τσαμπουράκης (85ʼ′ Χαλκιαδάκης), Χουρδάκης, Τραβαγιάκης, Κάββαλος, Γαμπιεράκης, Στεφανάκης (67ʼ′ Ντίνος), Ξυλούρης, Φιράνι, Οικονομάκης, Καραντινάκη.

ΖΑΡΟΣ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 1-0

Σπουδαία νίκη από τα “αποδυτήρια” πέτυχε ο Ζαρός επί του Ανθεστίωνα με 1-0.

Με το “καλημέρα” μόλις στο 7ʼο Μεταξάκης πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης (1-0). Στις καθυστερήσεις ο Ανθεστίωνας είχε δοκάρι με τον Κεφάκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μανδαλενάκης.

ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Νταβιγλάκης, Γιαννουλάκης, Χελά, Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης Χ. (70ʼΑλμπαντάκης), Καραφωτιάς ( 60ʼ Μπεζάνι), Φραγκιαδουλάκης, Κλαπάκης, Παπαδόπουλος (85ʼ Νικηταράς), Μεταξάκης.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Καλιακάκης (75ʼ Τζανάκης), Κλάδος, Σταυρακάκης, Τζομπανάκης, Αναγνωστόπουλος, Τρουλάκης, Κεφάκης, Μεμοτσέλα (80ʼ Λιαμής), Φωτόπουλος (60ʼ Δρακούλης), Στρατάκης.

ΟΦΑ-ΠΑΟΚ 1-5

Στην επανάληψη “ξύπνησε” ο ΠΑΟΚ και πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από το Θραψανό, κερδίζοντας με 5-1 τον ΟΦΑ.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Σέχου έκανε το 1-0. Ο ΟΦΑ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Φρόκου. Ο Φουκαράκης στο 27ʼ “έγραψε” το 2-1, ενώ στο 50ʼ ο Μαρκάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 74ʼ πάλι ο Φουκαράκης έκανε το 4-1 και στο 89ʼ ο Δρακογιάννης “έκλεισε” το σκορ (5-1).

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Κρασαγάκης.

ΟΦΑ: Δημητριάδης, Μουρτζάκης, Μαζιτζής, Τερζίδης, Κοκολάκης, Λουλάκης, Καουκάκης (81ʼ Σαϊτάκης), Σουτζής, Δαγκωνάκης (83ʼ Χαραλάμπης), Φρόκου, Χαλκιαδάκης (59ʼ Σφακιανάκης).

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Μακρυμανωλάκης, Κοκολοδημητράκης, Χαλκιαδάκης (78ʼ Βερερουδάκης), Παλιάρο, Καρπούζης, Μαρκάκης, Σούρσος, Δρακωγιαννάκης, Σέβου (90ʼ Γωνιανάκης), Φουκαράκης (86ʼ Βερντελίμα).

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 2-0

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μινωική και κέρδισε με 2-0 την Χερσόνησο.

Στο 41ʼ η Μινωική άνοιξε το σκορ με σουτ του Τσαΐνη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Στο 70ʼ′ ο Τσακάνι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παράπονα από τον διαιτητή κ. Κουναλάκη έχει η Χερσόνησος.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Παπουτσιδάκης, Βαρδονικολάκης (70ʼ′ Μανιαδάκης), Γεωργαντζιάς, Αποστολάκης Γ., Τσακάνι, Αποστολάκης Θ., Ρουμελιώτης, Τσαϊνης (64ʼ Καραμανίδης), Λέσι (74ʼ′ Μούτσι), Κλίνης.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Χρήστου, Μαυροντίεφ, Έλι, Καλεμάκης, Χαλκιαδάκης, Καπετανάκης, Σαβελίδης, Μπινιχάκης, Νύκταρης (46ʼ Διγενής), Καλομοίρης (71ʼ′ Σκιούτι), Καραγκιόζης.

ΕΓΟΗ-ΠΑΝΟΜ 1-0

Έστω και δύσκολα ο ΕΓΟΗ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΝΟΜ με 1-0.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα της Βαγιάς το πέτυχε ο Σχοιναράκης με πλασέ στο 20ʼ. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι με τον Βρούζο

Διαιτητής ήταν ο κ. Πατεμτζής.

ΕΓΟΗ: Φούλγκερ, Ρουμελιώτης, Χατζησεβαστός, Καλαιτζάκης, Βιστάκης, Σκαλιδάκης, Περυσινάκης (46΄Ταβερναράκης), Κεφαλούκος (88ʼ Αριστεινίδης), Βρούζος, Σχοιναράκης (75ʼ Αουγκλέν),Γιακουμάκης.

ΠΑΝΟΜ: Φανουράκης, Πεδιωτίδης, Τζιράκης (65ʼ Mπλεμένος), Μαυρίδης, Κόστα, Κοκκινάκης, Ντούριτς, Τζανάκης, Συσκάκης, Λυράκης (48ʼ Μπέλος), Φερτζάι (73ʼ Μηλάκης).

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ 5-5

Συναρπαστικό παιχνίδι με 10 γκολ (!) έγινε στο γήπεδο του Αγ. Μύρωνα ανάμεσα στο Αθλόπολις και στον Αλμυρό (5-5).

Το σκορ άνοιξε ο Μπιλτσάρι στο 3', ενώ στο 6ʼ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Στο 19ʼ ο Ντάλιελ “έγραψε” το 3-0, ενώ στο 25ʼ και στο 36΄ο Ρομπάκης μείωσε σε 3-2. Ο Στρατήγης Α. στο 45ʼ και ο Ανδρεαδάκης στο 75ʼ έκαναν το 5-2. Στη συνέχεια το Αθλόπολις σκόραρε στο 81ʼ με τον Χριστοφοράκη, στο 84ʼ με τον Ρομπάκη και στο 90ʼ με τον Δεληθωμαίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 5-5!

Διαιτητής ήταν ο κ. Μουρτζάκης.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Σταματάκης, Δαφνομήλης, Κυραλάκης, Αργυρούδης, Δεληθωμαίδης, Δίπλας, Λουλεμέα, Λυκούδης, Μάρκου, Ρομπάκης, Μαγάκης.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μαργαρίτης, Λέλεκας, Ντελία, Ξημέρακης, Ρετζέπ, Ντανιελ, Στρατήγης Π, Ανδρεαδάκης, Στρατήγης Α, Απλαδάς Τ, Βεληβασάκης.