Πρωταγωνιστές σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο Ατσαλένιο ήταν οι παλαίμαχοι του ΠΟΑ και του Άρη. Γνωστοί άσοι του παρελθόντος από το προσφυγικό σωματείο και από τη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, θυμήθηκαν την τέχνη τους που ούτως ή άλλως ποτέ δεν ξεχνιέται, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο μία οικογένεια της περιοχής, μέλος της οποίας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι “κιτρινόμαυροι” με 3-0 που κάθε χρόνο δίνουν πολλά ματς σε όλη την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και όχι μόνο ωστόσο και οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά στοιχεία…

Τα τέρματα του Άρη σημείωσαν οι Σίτσας, Χατζόγλου και Εμμανουηλίδης, ενώ με την ομάδα των ¨κιτρίνων” αγωνίστηκε και ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιάννης Χατζηνικολάου που έχει τιμήσει τη φανέλα τους.

Ο ΠΟΑ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ανδρεαδάκη, Πανταζή, Μπιρμπίλη, Ταουσιάνη, Ρωμανάκη, Καλαφάτη, Γαραζανάκη, Δασκαλάκη, Τσαϊνη, Πίτσο , Πετρά και στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ρουμπάκης Φ., Σφακιανάκης, Λυριτζής, Ρουμπάκης Κ., Σκαρμούτσος, Βοργιάς.

Οι παλαίμαχοι του Άρη αγωνίστηκαν με τους Τολούδη, Χατζόγλου, Τζιφόπουλο, Βζούκα, Κολτσίδα, Βένος, Δράμπη, Χατζηνικολάου, Σίτσα, Οικονομίδη, Κατσαρό και στην επανάληψη έπαιξαν οι Μαλλές, Σουργούτσης, Κασσάς, Λεκίδης, Παπαμιχαήλ, Δαζιόγλου, Πασπάλης, Εμμανουηλίδης, Σίμος, Γκανάτσιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο επίσης παλαίμαχος Βασίλης Κοκκινάκης.